Temporomandibulárny kĺb (TMK)
AHOJTE.
Mam 43r,2roky trvalo kym sa upresnil moj zdrav.problem a za ten cas sa mi to aj zhorsilo.
Prosim vas je tu niekto so zdravotnym problemom ako TMK(TEMPOROMANDIBULARNE KLBY) .
Ide bolesty usi z zubami,tuhnutie sanky,u mna momentalne uz aj hlava a piskanie v uchu.
Momentalne cakam na pisomne vysledky mr a potom snimi do Martina.
Tymto sa chcem poradit ako to riesite ked je potvrdena tato diagnoza.ako si pomahate ako liekmi od bolesti aj ked niekedy ani tie nezaberaju.co vam vlastne povedali pri tejto diagnoze.je to liecitelne?uraz som nemala mne to prislo vekom.dakujem.ALA
@dzulli1980 Chcem sa pridať do diskusie.Ja mám tieto problémy s TMK od boreliózy.Niekedy si už myslím že OK a potom ma ofukne alebo ide zmena počasia.Už mám celkom dosť....Chodievam do Martina druhý rok.Náhryzovú dlahu som nosila nonstop rok a teraz občas vynechám.
Ja tiez chodim do Martina uz to bude treti rok, mam Tmk po operacii a dlahu nosim uz druhy rok vkuse. Ked som bola minule za Dr tak pov ze dlahu uz dozivotne budem mat a poslal ma na kontrolnu MR, ci je potrebna dalsia operacia.
@michalkabodnarova
@janelane Ahoj žienky. Dnes mi môj zubár diagnostikoval z najväčšou pravdepodobnosťou že budem trpieť práve na TMK. Prosím mohli by ste mi podať bližšie informácie ako postupovať.? Vraj sa mám objednať do Martina. Ale nevedel mi dať ani nijaký kontakt ani nič. Že si mám vyhľadať Fakultná nemocnica Martin-Zubná stomatologická ambulancia...Nejaké čislo som si vyhľadala, ale nik nedvíha.
@lucka13189 zavolaj mi...0948523056
@lucka13189 prechadzam liečbou v Martine ,druhy rok.
@michalkabodnarova ja to isté,po borelioze neskutocne bolesti.Som 4 roky po borelioze,dlaha v ustach dva roky deň noc.....Vkuse si treba podporovat imunitu.Teraz beriem Echinacinu z Justu..Kuknite na nete aka je užasna echinacea,ale vsetko s mierou.Niekedy Aloe od Nahrinu,niekedy propolisovu tinkturu,bio lampu,infra lampu....už aj vysoku školu borelioticku mam....🤣som dobrej mysle,ale niekedy si fest poplačem alebo si zufam
Problémom s TMK kĺbami sa venujeme v našej ambulancii v Dolnom Kubíne ako jediný na Orave. www.fyzioangelus.sk
Laser
Elektroakupunktura
Biodermalne nite
Ultrazvuk
Biolampa
Mobilizacia sanky a krcnej chrbtice
Uvolnenie zuvacich svalov aj svalov krcnej chrbtice
A nasledna instruktaz klienta ako si moze ulavit od bolesti sam v pohodli domova kde klienti dostavaju presny navod v tlacenej brozure.
Navsteva nasej ambuanci v ramci kontroly je cca 1-2x do mesiaca /mesiac a pol kde prevedieme kontrolu ci klient spravne cvici.
Par videi z nasej prace mozete najst na nasom instagrame #fyzioangelus
Cakacia doba max 2tyzdne. Cena cca od 34€ eur bez materialu (ihly nite ) aku ihla ks 1€ bio niť 3,50€/ks doba terapia 60-90min.

@katusskaa Ahoj, prosím ťa, ku akému fyzio si chodila?