Tetánia
Ahojte. Mate niekto, prosim vas skusenosti s tetaniou? Mam ju diagnostikovanu polroka a velmi mi obmedzuje a nici zivot...mam denne neprijemne priznaky ako tocenie hlavy, zavrate, strata rovnovahy, porucha koncentracie, bolesti hlavy, pocit na odpadnutie, nevolnosti, zvyseny tlak, velmi stazene a plytke dychanie, pichanie do ruk, poruchy spanku, navaly tepla, sucho v ustach, strach, panika, nervozita, hnacky....uz nevladzem dalej takto.priznaky sa mi striedaju denne, bojim sa ist dakde, lebo mi je zle...brala som aj mg do zily aj mesiac magnosolv...teraz uzivam denne sumive mg s obsahom 365 mg a aj s vit.b6 a este vecer mg patstovky ... pomaha len kratkodobo..ked je velmi zle tak diazepam.za kazdu jednu skusenost a radu dakujem, ako sa s tym da zit, co robit...
Neskusali ste to riesit prirodne? Bez antidepresiv a podobne? Kedze akonahle ich vysadite priznaky sa opakuju? (som zdravotnik a poznam pripady). Velmi dovre funguje liecba produktami aloe vera😊
@miriamka drzim teda prsty, moj znamy mal neskutocne problemy, tetania diagnostikovana 4 roky a denne bral niekolko liekov, uplne ho to vyradovalo zo zivota. Zhodou okolnosti jeho manzelka ma histaminovu intoleranciu. Obaja zacali pouzivat gel na pitie aloe vera a cuduj sa svete pomohlo na oba problemy. Az neveril sam ako je to mozne😊 teraz vsade rozdava recenzie a dakuje ze sa k tomu cezo mna dostal. Neveril az kym nevyskusal a to ako hovoril ze topiaci sa aj slamky chyta
Ahojte, ja som tetaniou trpela 9 rokov. Brala som lieky na epilepsiu a výsledok nebol skoro žiadny. Pri 3.tehotenstve sme museli lieky vysadiť, pre zlé výsledky testov. Po tehotenstve sa to vrátilo a znovu nasledovala liečba. Po zlých pečeňových testoch som si povedala, že musí byť niečo, ako z toho von. SOM po 9 rokoch bez liekov a je to uzastny pocit... Som znovu šťastna a už si ani nespomeniem, že mi niečo bolo.. Nevzdávajte to, ide to...tiež som myslela, že nie. Je to dlhšia trať, ale výsledok stojí zato. Keď nám nič nie je, nestaráme sa o svoje zdravie a to sa nám neskôr ohlási... To neznamená vysadiť liečbu.
@miriamka Pomohla som si sama aj keď som navštívila niekoľko liečiteľov, žial tíTi nepomôžu.... Ale to by bolo nadlho. Práca so sebou, svojou vlastnou energiou, prestať sa zaoberať, čo si myslia druhí, riešiť seba, bylinky, automapaze, dve bylinné tinktúry, príroda... Mám svoj rituál, ktorý mi vždy pomôže, ak by som čosi cítila. Robím si soľné kúpele, vyrábam si olej na masáž, to sú moje terapie, chce to čas, ak by si chcela viac popísať, môžeš aj na mail adkazuberova@gmail.com
@doda818 mne napríklad nepomohlo nič tak ako AD, som znova ten človek čo predtým a žijem super život. A ked sa mi to po vysadení vráti, no tak ich budem brať znovu a čo, koľkí užívaju na tlak či na štítnu žľazu celoživotne, tak ja budem tieto brať celoživotne, hlavne, že opať môžem robiť všetko čo chcem bez strachu a obmedzovania a naplno sa venovať mojim deťom.
@emiliam Hej, niekedy to nejde inak, ale tetania človeka zmení....Keď chce človek žiť šťastný život, musí si určiť priority.. Pre mňa sú to tiež moje tri deti a preto som robila čokoľvek, lebo nechcela som im stále vysvetľovať, že je mi zle. Mam okolo seba krásnu prírodu pod Javorinou a to ma napĺňa chuťou byť tiež ako predtým... Treba veriť, že ich nebudeš potrebovať... Tetania človeka skludní, aj keby nechcel.
@doda818 rozumiem ja som sa tohoto pred užívaním ad velmi obavala, všade som citala ako ludia z toho ostanu otupeni, stratia emocie, city, sexualnu tužbu a podobne mala som z toho paniku lenže na mne sa absolultne nič z toho neprejavilo ani najmenej som uplne ako predtym, aj citovo, emocionalne, nic sa u mna nestalo. Preto sa tohoto uz neobavam
Ja ako som ostala tehotná tak tetánia sa úplne vytratila teraz som 7 dní po pôrode tak čakám ako to bude ďalej.. Ci sa vráti alebo nie 🙂
@sabinka277 pri tehu sa vytratila? Waw super
@milagrosss20 pri tehu ani náznak nič...

@pasikavamacka dakujem