icon

Tipy na posilnenie imunity bez vitamínov

seron2
28. sep 2025

Poradi niekto nieco na posilnenie imunity som chora skoro kazde dva mesiace a uz som z toho na nervy vdaka.

kiki68
28. sep 2025

@seron2 sport, pobyt v prirode, ist do lesa na hodinu denne. Na nezaplatenie.

minenkaa
28. sep 2025

@seron2 sauna,studena voda,otužovanie celkovo ,sex,strava,malo stresu

autumn1
28. sep 2025

Otužovanie, pohyb, zdravá vyvážená strava, šport, dostatok spánku, neprekurovanie bytu/domu.

seron2
autor
28. sep 2025

skor som myslela nejake doplnky stravy ci nie su

telefon00
28. sep 2025

Je to jednoduché. Vola sa to zdravý životný štýl. Je to žitie správneho života. Odnáša to veľa a to pozitívne myslenie a rozprávanie, zdravá a pestra strava. Chodiť skoro spať a skoro ráno vstávať. Mať prácu čo nás napĺňa. Dobre medziľudské vzťahy. Cvičiť. Príroda. Duchovný a osobnostný rast. Disciplína 🤜🫶... a hlavne žiť život aky chce naša duša

kacena4
28. sep 2025
@seron2

@seron2 doplnok stravy su vitaminy

minenkaa
28. sep 2025
@seron2

@seron2 ako myslis čaje? Ano aj tie tam patria, ale ty si základ

telefon00
28. sep 2025
@seron2

@seron2 na doplnky zabudni...tie ti nikdy nepomôžu

pribinak
28. sep 2025

Otužovanie a pohyb vonku za každého počasia

trema
28. sep 2025

mne pomohla hliva ustricova z dr. max.. este beriem vit C ked je chripkova sezona a vit D celorocne.. a potom klasika co tu bolo spomenute - otuzovanie, strava, spanok, nie stres

stellarstar
28. sep 2025
@seron2

@seron2 doplnky stravy sú práve vitamíny a minerály, to si naštuduj. Inak probiotika a hliva ustricová aj kozie kolostrum 👍

stellarstar
28. sep 2025
@telefon00

@seron2 na doplnky zabudni...tie ti nikdy nepomôžu

@telefon00 no jo, nikdy nehovor nikdy.

domka222
28. sep 2025

Mne pomohla hliva,keď som bola skoro pol roka v kuse chorá.

anonym_93ace1
28. sep 2025

Skus si dat predpísať Isoprinosine, najlepšie s kombináciou injekcií Polyoxidonium. Všetko volnoprejadne je drahé a neúčinné.

anonym_22feb1
28. sep 2025
@pribinak

Otužovanie a pohyb vonku za každého počasia

@pribinak pohyb za každého počasia vonku s tým súhlasím ale otužovanie nie je pre každého. Keď ma autorka sklon k prechladnutiu močových ciest tam určite nie.

sszuzu8
28. sep 2025
pribinak
28. sep 2025
@anonym_22feb1

@pribinak pohyb za každého počasia vonku s tým súhlasím ale otužovanie nie je pre každého. Keď ma autorka sklon k prechladnutiu močových ciest tam určite nie.

@anonym_22feb1 nepíše nič take

simsalabim
28. sep 2025
@telefon00

Je to jednoduché. Vola sa to zdravý životný štýl. Je to žitie správneho života. Odnáša to veľa a to pozitívne myslenie a rozprávanie, zdravá a pestra strava. Chodiť skoro spať a skoro ráno vstávať. Mať prácu čo nás napĺňa. Dobre medziľudské vzťahy. Cvičiť. Príroda. Duchovný a osobnostný rast. Disciplína 🤜🫶... a hlavne žiť život aky chce naša duša

@telefon00 suhlas az na to skore vstavanie 🙈 Teda… zavisi aj od toho, ako to skore vstavanie definujes.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
luciaruz
28. sep 2025

No takto. Imunita ide 70% z čriev. Treba probiotiká, ideálne v čerstvej forme ako kyslá kapusta, acidofilné výrobky a surovú zeleninu, ktorá "kŕmi" črevné baktérie. Podľa mnohých štúdií bolo zistené, ze ľudia, ktorí jedli fermentovanú zeleninu na pravidelnej báze, boli menej chorí.

zuzulkika
28. sep 2025
@telefon00

@telefon00 to je aký krásny vyrok...Ži ,ako tvoja duša chce😍