Tipy na posilnenie imunity bez vitamínov
Poradi niekto nieco na posilnenie imunity som chora skoro kazde dva mesiace a uz som z toho na nervy vdaka.
Otužovanie, pohyb, zdravá vyvážená strava, šport, dostatok spánku, neprekurovanie bytu/domu.
skor som myslela nejake doplnky stravy ci nie su
Je to jednoduché. Vola sa to zdravý životný štýl. Je to žitie správneho života. Odnáša to veľa a to pozitívne myslenie a rozprávanie, zdravá a pestra strava. Chodiť skoro spať a skoro ráno vstávať. Mať prácu čo nás napĺňa. Dobre medziľudské vzťahy. Cvičiť. Príroda. Duchovný a osobnostný rast. Disciplína 🤜🫶... a hlavne žiť život aky chce naša duša
Otužovanie a pohyb vonku za každého počasia
mne pomohla hliva ustricova z dr. max.. este beriem vit C ked je chripkova sezona a vit D celorocne.. a potom klasika co tu bolo spomenute - otuzovanie, strava, spanok, nie stres
skor som myslela nejake doplnky stravy ci nie su
@seron2 doplnky stravy sú práve vitamíny a minerály, to si naštuduj. Inak probiotika a hliva ustricová aj kozie kolostrum 👍
Mne pomohla hliva,keď som bola skoro pol roka v kuse chorá.
Skus si dat predpísať Isoprinosine, najlepšie s kombináciou injekcií Polyoxidonium. Všetko volnoprejadne je drahé a neúčinné.
Otužovanie a pohyb vonku za každého počasia
@pribinak pohyb za každého počasia vonku s tým súhlasím ale otužovanie nie je pre každého. Keď ma autorka sklon k prechladnutiu močových ciest tam určite nie.
Je to jednoduché. Vola sa to zdravý životný štýl. Je to žitie správneho života. Odnáša to veľa a to pozitívne myslenie a rozprávanie, zdravá a pestra strava. Chodiť skoro spať a skoro ráno vstávať. Mať prácu čo nás napĺňa. Dobre medziľudské vzťahy. Cvičiť. Príroda. Duchovný a osobnostný rast. Disciplína 🤜🫶... a hlavne žiť život aky chce naša duša
@telefon00 suhlas az na to skore vstavanie 🙈 Teda… zavisi aj od toho, ako to skore vstavanie definujes.
No takto. Imunita ide 70% z čriev. Treba probiotiká, ideálne v čerstvej forme ako kyslá kapusta, acidofilné výrobky a surovú zeleninu, ktorá "kŕmi" črevné baktérie. Podľa mnohých štúdií bolo zistené, ze ľudia, ktorí jedli fermentovanú zeleninu na pravidelnej báze, boli menej chorí.
@telefon00 to je aký krásny vyrok...Ži ,ako tvoja duša chce😍

@seron2 sport, pobyt v prirode, ist do lesa na hodinu denne. Na nezaplatenie.