icon

Tmavá bodka na dúhovke

13. apr 2025

Ahojte,chcem sa spýtať,mate niekto niečo podobné? Na dúhovke kúsok od zreničky si vidím takú malú bodku tmavšiu,nájde sa niekto kto niečo také má?Ak áno,o čo sa môže jednať? Poprosím len odpovede so skúsenosťami,ďakujem

taktotedanie
13. apr 2025

Znamienko? Pigmentova hrudka? Atd atd

autor
13. apr 2025

@rozculena pehy,to som teda nevedela ze aj v oku môžu byť ďakujem za odpoveď

autor
13. apr 2025

@taktotedanie aha takže aj takto v oku sa môže znamienko vyskytovať alebo pigment taky malicky....ak sa môžem spýtať čo iné by to ešte mohlo byt ak mate podobnú skúsenosť?samozrejme na kontrolu sa mam objednať na očné tak sa spýtam na to len kým mi dajú termín som sa chcela poradiť

3petka
13. apr 2025

Akej je to farby?

autor
13. apr 2025

@3petka také asi čierna bodka

3petka
13. apr 2025

Aha. Môj syn mal takú sivú bodku. Tak možno to nie je to iste. Mal to hneď po narodení a už si presne nepamätám ale Dr vravela niečo o tom že nemá niečo “vyvinuté” ale že ro nie je žiadna vada a že mu to nebude nejak znepríjemňoval život.

autor
13. apr 2025

@3petka ono celkom ťažko vidno tu farbu ale je tmavšia taka akokeby hnedo čierna alebo čierna

taktotedanie
13. apr 2025

Mali ste to predtym ci teraz? Alebo ste si to teraz len vsimli? Hocico , nador atd
Treba to skontrolovat tu si tazko vieme predstavit ako to vyzera

autor
13. apr 2025

@taktotedanie všimla som si to pred par dnami ......je to len taka malička bodka

mandzula
13. apr 2025

Odporucam okamzite sa objednat na ocne. Nechcem ta strasit, ale kolegynin muz si objavil bodku, bola to rakovina a uz nie je medzi nami. Aj ja mam na duhovke flak, riadne som sa vylakala, ked mi to ocna povedala, lebo to bolo tesne po tom, co pisem vyssie, no vraj je to ok.

taktotedanie
13. apr 2025

Treba to ist riesit na ocne

autor
13. apr 2025

@mandzula a kde ta bodka bola ? Ja som bola minulý rok na očnom všetko bolo v pohode tak si zavolám čím skôr mam ist na kontrolu tak sa spýtam na to

mandzula
13. apr 2025

Niekde na duhovke, velkost mensia ako spendlikova hlavicka.
Ja som proti zbytocnemu straseniu ludi, ale toto nas vtedy mnohych sokovalo, netusila som, ze nieco take vobec existuje, tak radsej upozornujem.
Drzim palce, nech ti to dobre dopadne.🙂

autor
13. apr 2025

@mandzula ďakujem, no vystrasili ste ma teda

mandzula
13. apr 2025

Chapem, nebolo to vsak mojim cielom.

slavomira236
13. apr 2025

Tiezam roky rokuce ma 47 uz

autor
13. apr 2025

@slavomira236 tie to mate ? A boli ste na ocnom ze co vám na to povedali ?

autor
16. apr 2025

@mandzula jasne chápem,uz mam očné za sebou

mandzula
16. apr 2025

A vsetko ok?