Točí sa mi hlava a je mi zle
Strasne sa mi toci v hlave a je mi zle, dostal som uzkost silno mi busi srdce a trasiem sa, poradte co mi pomoze bojim sa mam pocit ze odpadnem 😕
Dialo sa to aj mne a väčšinou len v noci a k tomu niekoľko hodín- hrôza a des. Neskutočný plač od zúfalstva čo sa to deje so mnou a kedy to už skončí. Cítila som sa ako pred smrťou ale všetko to bolo v hlave. Mala som pri sebe rodinu ale nepomohlo to,iba lieky a kompletná únava ktorá ma uspala. Niekoľko mesiacov som odmietala chodit von s tým ze čo ak ma vonku chytí úzkosť a nikto mi nebude mat ako pomôcť. Pomohlo mi až to keď som sa prekonala a na 5 dni som išla mimo domu. Odvtedy (musím si zaklopať) mám úzkosti len občas a oveľa slabšie. Ale u nás v rodine ma každý niečo s psychikou takže možno som to podedila a taktiež ťažké detstvo sa mohlo podpísať.
Zvlastne, ze tak mladi ludia trpia tetaniou v takomto rozsahu 🤷♀️ Odpoved treba hladat vo svojom zivotnom style... v dnesnej dobe je nutne sa starat o svoje telo aj ducha!!! Naucit sa pozitivne mysliet, lebo to z vela ludi ani nevie.
@kisskiss Ahoj. Prosim, nevies mi nahodou poradit? Nemam diagnostikovanu tetaniu ani uzkost, ale prezivam velmi zle stavy. Mam rozne bolesti a lekari tvrdia, ze je to psychosomaticke, comu neviem uverit a stale premyslam nad vaznymi chorobami, smrtou atd. trva to uz dlho a neviem co si pocat. Pises o trojkombinacii, ktora tebe pomohla, ja mam vsak nizky tlak, tak magnezium nie je pre mna vhodny. Nevies co ine by mi mohlo pomoct? Dakujem pekne a prepac, zrejme to nie je otazka uplne pre teba🙂
@hana32 pardon, že až teraz, to ma mrzí, že máš také zlé stavy... neviem, čo iné, bohužiaľ. Skúsiť spraviť nejaké zmeny v životospráve, ktoré pomáhajú na nízky krvný tlak? Zaradiť jednu rannú kávu? Nájsť nejakého iného Dr., dnes už oveľa viac doktorov vie o tetanii, ti co ti hovorili, že psychosomatika, sú zaseknutí niekde 20 rokov dozadu.. 😞 držím palce.

Ty si na tom už tak ako @llenka014 ... jednoznačne psychika