icon

Tráviace problémy, nafukovanie, napínanie, nevoľnosť a úzkosť

zobaka
31. aug 2020

Ahojte, uz asi tyzden sa trapim s travenim, hocico zjem, alebo aj ked nezjem, putuju mi pichave bolesti po bruchu a pod rebrom, do chrbta, zo vsetkeho mi je tazko, citim sa nafuknuta, mam pankreolan a oprazole, ale nejak to neprechadza...taketo problemy mavam casto, potom pride obdobie kludu, ale teraz zase vyrazne zhorsenie, samozrejme mam uz z toho uzkosti, ktore sa zhorsili odkedy nemozem normalne fungovat pre neprijemne stavy v bruchu, stretli ste sa s tym co vam pomohlo? Dakujem

Strana
z2
zobaka
autor
2. sep 2020

@kofolala ahoj, dakujem za prispevok, myslim, ze to bude nieco take, vcera som bola uplne ok, pri tom som aj jedla vsetko, aj som spala ok, ale bolo volno, dnes som sa rano musela vratit na pol ceste do prace na wc...a uz nechutenstvo...doma ok, v praci rozne, kedy ako...ale bude to nieco ako syndrom drazdiveho creva, len na to asi lieky nie su

kofolala
2. sep 2020

@zobaka urcite to treba kozultovat s gastro len on vam vie dat kvalitne probiotika ,trav.enztmy atd .Ono ak v praci vam nieje ok a nieco vas dusi radsej zmente pracu ako znicit zdravie.Niekedy pomoze aj psycholog ,je to dljodoba liecba ,neprejde to z dna na den ale lieky vam to mozu mierne utlmit.Je to velmi v psychike .Nieje tohamba.Treba to riesit.

kiki23
19. feb 2023

@zobaka ahoj, aj si to poriesila? Co to nakoniec bolo?

zobaka
autor
19. feb 2023

@kiki23 boli za tym nespokojnost a problemy v praci a zrejme aj podrazdeny zlcnik, jedno s druhym

kofolala
20. feb 2023

@zobaka prosím ťa a ten žlčník ti aj nejako riešili? Alebo ci brala nejaké lieky?

zobaka
autor
20. feb 2023

@kofolala diéta a Oprazole

Strana
z2