Tráviace problémy - strach ísť z domu
Mal niekto problémy s trávením už v takom štádiu , že sa bál aj kdekoľvek zdialit od domu?
@ivkav5 vážne ? Ježiš, ja ze to len ja som už z toho tak na prášky ze sa bojim už kamkoľvek koli krcom 🙄
@ivkav5 aké všetky ťažkosti sa vám objavujú ?
Silná ťažoba po každom jedle, nonstop zle od žaludka, palenie žaludka, sem tam aj zaha, vkuse grganie…no je to fakt strašne neznesiteľné, sem tam sa mi až točí hlava z nevoľnosti, oblieva ma studený pot a už som tak aj odpadla (to som ešte tehotná nebola)🙈
A vy?
@ivkav5 +autorka a boli ste aj na vyšetrení?
Damy a preco to neriesite s lekarom? Mate ocividny vazny zdravotny problem 🥺
Moja svokra týmto trpela asi 4mesiace. Až som jej poradila aby si dala prírodné produkty Seed a Omega od českej firmy až to jej pomohlo. Od vtedy čo to užíva nič jej nieje.
@lizatko1009
@vanilkovazmrzka
Ja som to samozrejme riešila s dr., ešte som aj tehotná, takže nie som nezodpovedná a nedovolím si ohroziť bábätko. Mne bolo povedane, že to je reflux, ktorý sa mi jednoducho v tehotenstve ešte viac zhoršil. Úpravou stravy a helicidom sa to zlepšuje 🙏 Mám horší deň a lepšie dni, od toho čo spapám 🙂 Treba si odsledovať, čo robí zle..
@ivkav5 jasne, chapem 🙂 tak drzim palce nech sa to co najskor zlepsi 🤞
treba ísť k lekárovi. Môže to byť aj refluxm helicobakter
@vanilkovazmrzka ďakujem krásne 🙂 už je to teda oveľa veľký rozdiel, dnes som si dopriala dokonca po 4 mesiacoch aj čokoládu a pečivo 🤭😅 jedine čoho som sa musela nadobro vzdať bola káva..

Ja 🙈 už asi 4 mesiace a teraz som ešte aj tehotná(2.mesiac), je to strašné, ešte horšie…