icon

Tráviace problémy - strach ísť z domu

5. okt 2023

Mal niekto problémy s trávením už v takom štádiu , že sa bál aj kdekoľvek zdialit od domu?

ivkav5
5. okt 2023

Ja 🙈 už asi 4 mesiace a teraz som ešte aj tehotná(2.mesiac), je to strašné, ešte horšie…

autor
5. okt 2023

@ivkav5 vážne ? Ježiš, ja ze to len ja som už z toho tak na prášky ze sa bojim už kamkoľvek koli krcom 🙄

autor
5. okt 2023

@ivkav5 aké všetky ťažkosti sa vám objavujú ?

ivkav5
5. okt 2023

Silná ťažoba po každom jedle, nonstop zle od žaludka, palenie žaludka, sem tam aj zaha, vkuse grganie…no je to fakt strašne neznesiteľné, sem tam sa mi až točí hlava z nevoľnosti, oblieva ma studený pot a už som tak aj odpadla (to som ešte tehotná nebola)🙈

ivkav5
5. okt 2023

A vy?

lizatko1009
5. okt 2023

@ivkav5 +autorka a boli ste aj na vyšetrení?

vanilkovazmrzka
5. okt 2023

Damy a preco to neriesite s lekarom? Mate ocividny vazny zdravotny problem 🥺

stvura
Odpoveď bola odstránená
klaudia2601
6. okt 2023

Moja svokra týmto trpela asi 4mesiace. Až som jej poradila aby si dala prírodné produkty Seed a Omega od českej firmy až to jej pomohlo. Od vtedy čo to užíva nič jej nieje.

ivkav5
6. okt 2023

@lizatko1009
@vanilkovazmrzka
Ja som to samozrejme riešila s dr., ešte som aj tehotná, takže nie som nezodpovedná a nedovolím si ohroziť bábätko. Mne bolo povedane, že to je reflux, ktorý sa mi jednoducho v tehotenstve ešte viac zhoršil. Úpravou stravy a helicidom sa to zlepšuje 🙏 Mám horší deň a lepšie dni, od toho čo spapám 🙂 Treba si odsledovať, čo robí zle..

vanilkovazmrzka
6. okt 2023

@ivkav5 jasne, chapem 🙂 tak drzim palce nech sa to co najskor zlepsi 🤞

kvetinka75
6. okt 2023

treba ísť k lekárovi. Môže to byť aj refluxm helicobakter

ivkav5
6. okt 2023

@vanilkovazmrzka ďakujem krásne 🙂 už je to teda oveľa veľký rozdiel, dnes som si dopriala dokonca po 4 mesiacoch aj čokoládu a pečivo 🤭😅 jedine čoho som sa musela nadobro vzdať bola káva..