Tretia sekcia tri roky po druhej

emao
2. júl 2017

Ahojte, poprosím o príspevky od mamičiek, ktoré majú za sebou alebo ich čaká tretia sekcia, ako to zvládali.. Druhú sekciu som mala len cca rok a pol po prvej a tretia mi vychádza tri roky po druhej..Bojím sa aj toho, že mi doktorka určí rizikové tehotenstvo a nakáže mi ležať hlavne posledný mesiac, dva, ale pri malých deťoch sa to nedá..v druhom tehotenstve sa mi trhala už jazva..odpovede typu, načo som si robila dalšie dieťa, neprosím..dlho som rozmýšlala nad interupciou, ale je to moje dieť a nedokázala by som tam ísť..tak by som chcela vedieť ako ste to zvládali a či ste mali nejaké komplikácie..okrem toho, že mám panický strach z dalšej sekcie a už vôbec z nemocnice a všetko okolo toho..v noci ani nespím..
ešte dodám, že na rizikovom budem určite, kedže som chudokrvná a v tethotenstve mám silnejšiu anémiu, nízky tlak a nonstop sa mi krúti hlava tak, že bežne sa mi zahmlí pred očami a musím si naspeť sadnúť, čo je pravidelne niekolko krát za deň....nepýtam sa, čo by som mala jesť, pretože to viem, čo obsahuje železo a podobné, len chcem počúť názory tých, ktoré to mali podobne..hlavne tá tretia sekcia..či je to moc rizikové??dakujem vopred za odpovede

pininka
2. júl 2017

Mam za sebou tretiu sekciu, ale vacsie vekove rozdiely. Tazko hovorit o rizikach, kym pri druhom mi hrozila ruptura,teraz bolo dieta vacsie a v pohode sme vydrzali do 39tt, len premna to uz bolo narocne. Urcite ta budu viac sledovat, ale inak hlavne ty bud v klude.

jana2679
2. júl 2017

Ahoj ja mám 3 za sebou, posledná po necelých 2 rokoch,tehu bolo oki len som sa trochu bála ale dcérku som vláčila na rukách do konca v rámci miery.A pôrod som vedela do čoho idem a že ma čaká doma malé torpedo tak som zaťala zuby a na druhý deň začala fungovať a aj liekov od bolesti som brala podstatne menej keď som sa v hlave nasmerovala že to dám.Prajem veľa radosti veď tie malé voňavé batôžky stoja za všetko😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre