icon

Trhanie zubu pred dovolenkou

dominika1277
29. mar 2025

Ahojte neviem či ma niekto podobnú skúsenosť. 11 apríla letím na dovolenku nejakých 12 dni priblizne. Pred pár dňami sa mi ozval zub (osmička) , bola som u dr a samozrejme keďže vždy mám priblemy s trhanim zubov som mu povedala nech mi to netrhá ale nech to urobí tak aby som mohla ísť a prídem a dam si vytrhnúť ten zub po dovolenke. LENŽE on mi ho otvoril dal taxavit (na umrtvenie zubnej drene ) povedal že to bude bolieť 24 hodín a potom nebude ale že keď prídem čím skôr vytrhnúť lebo ta vložka na umrtvenie by tam nemala byt dlhšie Jam dva týždne. Dovolenka zaplatená , radosti kopec. Ale zub po ošetrení boli stále a ja zúfalá už premýšľam nad tým že pôjdem zajtra trhať na pohotovosť, necham si to zašiť, dam si predpísať atb. To znamená budú to skoro dva týždne do dovolenky relatívne dlhy čas , preto na zaujímajú skúsenosti trhanie zubov pred dovolenkou či takto niekto bol, či sa stihlo zahojiť atd. Ďakujem 🤷🏻‍♀️😏🙏🏻 nechcem to zanedbať a na dovolenke toto riešiť len sa bojím že cela dovolenka prepadne a nepôjdem nikde..

Strana
z2
abbey1
29. mar 2025

@dominika1277 Pre mňa je zvláštne, že zub stále bolí. Skúsila by som iného zubára.

dominika1277
autor
30. mar 2025

Tak mám to za sebou dievčatá , musela som ísť od Nitry až do BA ale odporúčam pohotovosť, tam ako je prístavný most, za 3 minúty bol zub vonku, síce o 150€ ľahšia aj s RTG ale bola to bezbolestna Rýchlovka 🙏🏻😂

zobaka
31. mar 2025

@dominika1277 no vidis parada a mozes sa tesit na dovolenku 🌴

ladybarbora
1. apr 2025

@dominika1277 150€ je bezna cena. Aspon uz je vonku a nebude boliet. Uzite si dovolenku, dobre ste spravili

margotka17
Autor odpoveď zmazal
melonik7
30. nov 2025
@lucia0211

@dominika1277 ja práve prežívam to iste …minulý piatok som si bola dať trhať zub na zubnej chirurgii v Ba …hornú 17 stku (7 čka)a keďže mám horné zuby blízko ústnej dutiny,skúšali mi svoj primitívny test že či mi po vytrhnuti neostala diera v ústne dutine …povedali že nie ..No o pár ani na to mi pri umývaní zubov vyšla voda cez nos …išla som nazad,lebo som volala svojej zubarke a že je tam teda tá diera ..že nech mi to zasiju …tak som išla nazad a zas vyskúšali len ten svoj primitívny test a že nič oni nepočujú ..vôbec nepočúvali čo im hovorím ..vyzerala som ako jedna blbana ..pohádala som sa tak s 3 lekármi ale oni išli svoje …nepočúvali ma…prešiel už týždeň a mna boli celý koreň nosa,len anitibitika mi dali a že nemám fúkať nos,kychať ,mám panicky strach si umývať zuby že sa to stane opäť ..odmietli to zašiť,že ti je už neskoro a pritom som hneď po zákroku prosila lekárku,nech mi to zašije ale že na čo …takže možno mám dieru v ústnej dutine,stále mám bolesti a hrozí mi pravidelný zapal prínosových dutín ..pre ich arogantnosti a prístup a to máme ísť tiež na dovlenku na veľkú noc …

@lucia0211 ahoj..ako si prosim poriesila svoj problem? Zasili ti to aj neskor? Ak ano, pomohlo? Dakujem

Strana
z2