icon

Tŕpnutie tváre

katwenka
23. aug 2016

Ahojte,verim ze sa najde niekto kto mi poradi.stalo sa mi pred tyzdnom ze ma rozbolela hlava.klasicka bodava bolest na spanku.popritom sa mi zdalo ze mi akokeby strpla polovica tvare.tak som sa vystresovala ze som dostala sok,a musela prist ku mne spat moja mama lebo som sa bala ze sa v noci nezobudim.nic sa mi nestalo ale to trpnutie mam stale.niekedy popri spankoch a uchu,a castejsie aj na licach.ono ja tvarou normalne hybem,aj vsetko citim na dotyk,len vo vnutri mam pocit ze je to zmeravene...velmi sa bojim ci nemam nieco v hlave,alebo je to len priznak nejakeho stresu a depresie???ak ma niekto podobnu skusenost dakujem zaodpoved.

Strana
z2
lena235
13. sep 2025
@alegri

@zuzukaja dobrý den , preslo uz dosť času, ale zaujíma ma ci ste vyriešili svoj problem.mam to iste vysunuta platnicka , trpnutie tvare a neurolog povedal,že to nemoze byt z toho

@alegri prosim zistili ste z coho?

ivanaa346
29. nov 2025
@katwenka

@mima4 ahoj,magnezium uzivam,k neurologicke idem pozajtra...ale klud v dusi nadovsetko...dakujem..

@katwenka peosim z čoho ste mali nakoniec to trpnutie sanky ale spa kov ? Prešlo vam to

adulikka
30. nov 2025
@ivanaa346

@katwenka peosim z čoho ste mali nakoniec to trpnutie sanky ale spa kov ? Prešlo vam to

@ivanaa346 bohužiaľ je už neaktivna,tak neodpíše.
Mne pomohol magnerot, alebo iné magnézium...

Strana
z2