icon

Týždeň trvajúca bolesť hrdla

phia
10. aug 2025

Ahojte! Uz tyzden ma sialene boli lava strana hrdla, vystreluje mi to uz az do ucha. Pri kazdom prehltani citim bolest. Nepodarilo sa mi este zajst k lekarovi. Pred 3 dnami som si nasadila antibiotika, ale necitim ziadnu ulavu. Zazili ste niekto tak dlho trvajucu bolest hrdla pri zrejme virusovej infekcii? Nic okrem liekov od bolesti na par hodin nezabera

anonym_8c5732
10. aug 2025

@phia antibiotiká? Vážne ? Na boľavé hrdlo ? Keby to píše chlap pochopím ale žena...
Antibiotiká sa na vírus nedávajú , sú zbytočné, zbytočne ste si evidentne zaťažila celý organizmus....mňa normálne bolievq občas hrdlo týždeň na jednej strane , nepomôže nič až kým mi to neprejde samé...
Ak by ste mali angínu máte vysoké horúčky.
Smer lekár , dovtedy slaná voda , kloktať, prípadne nejaké cumlátka z lekárne alebo spreje. Neviem čo čakáte že vám tu kto pomôže....

pribinak
10. aug 2025

No ja neciem, ale keď má týždeň niečo boli a necítim úľavu s volnodostupnymi liekmi tak zdravý rozum má posle k doktorke

Úprimne? Neviem akú inú radu očakávaš

…..som si nasadila antibiotiká …..toto radšej ani nebudem komentovať

anonym_ce94ed
10. aug 2025

ATB nie su vseliek a nie vsetky zaberaju na vsetko. Co ine ako ist k lekarovi tu poradit.

anonym_3124e9
10. aug 2025

Antibiotika vysad, to nie su lentilky. A ano, teraz som mala presne toto, cely tyzden bolest hrdla, zacalo to horuckami, potom preslo do pardnoveho kasla. Odkvacli sme doma vsetci, plus minus podobne. Asi covid alebo co, neviem nebola som u lekara.Teraz este sialena unava a snad uz to bude ok.

januska12323
10. aug 2025

Antibiotika ti má nasadiť lekár a nie sama keď ani nevieš čo ti je.

maca1984
10. aug 2025

Antibiotiká si si nasadila na niečo sama ?
Wau
Aj ja chcem mať takú schopnosť, že nie som lekár ale nasadím si atb.
A aj si ich sama predpíšem, samozrejme .

viestta
10. aug 2025

Tak sa uz konecne vyber k lekarovi. A samozrejme mu nezabudni spomenut, ze uz sa sama liecis, aby vedel posudit ci s tvojou liecbou suhlasi ci ju radsej zmeni