Únava a bolesť tela po očkovaní tetanovky
Ahojte. Mali ste aj vy na druhy den velku unavu a slabost po preočkovaní tetanovky? Mna vcera ockovali a boli ma cele telo, len lezim,nevladzem🙈🙈
2 roky som sa z nej nevedela dostat
Týždeň ma bolel zadok, inak nič...ale.pp chrípkovej som bola dva dni nemrdom.
Týždeň ma bolel zadok, inak nič...ale.pp chrípkovej som bola dva dni nemrdom.
@michaela329 preco zadok?mne ju pichli do ramena
Týždeň mi nebolo dobre, vraj je to celkom obvyklá reakcia na tento druh očkovania.
@michellemary no mne dr povedala ze len bolest ruky max.. ale toto som teda necakala, kebyze viem, nedam sa.. uz aj beztak som unavena
@rebekita45 u nás sa pichá do zadku-sestricka je stará skola 😏 Sval ako sval.
@michellemary no mne dr povedala ze len bolest ruky max.. ale toto som teda necakala, kebyze viem, nedam sa.. uz aj beztak som unavena
@rebekita45 Radsej unava jak zomierat v tetanovych krcoch. Vaz slova.
Mňa vždy bolí len to miesto kde mi ju pichnu, ešte od detstva, ináč mi nebývá nič.
@rebekita45 Je mi ľúto, že máš takú reakciu. Môže ťa to ale ochrániť pred niečím horším. Prajem skoré uzdravenie.
@rebekita45 ja som ani necitila, ze by mi ju pichla, nasledne ani ruka ani nic ziadna bolest vobec. A to som citala ine horory na nete, pol roka som vakcinu malav robote v chladnicke.
@rebekita45 mala som pred mesiacom, okrem "uzlika" vo svale, ktory som mala asi 3 tyzdne mi nic nebolo
Týždeň mi nebolo dobre, vraj je to celkom obvyklá reakcia na tento druh očkovania.
@michellemary ako nedobre?
@michellemary ako nedobre?
@rebekita45 bolesť ruky,hlavy, zvýšená teplota...
@rebekita45 a mala si cistu tetanovku, ci s niecim?
mne napriklad prislo po zaockovani dost zle. a tri dni na to som dostala desnu nadchu.
@rebekita45 a mala si cistu tetanovku, ci s niecim?
mne napriklad prislo po zaockovani dost zle. a tri dni na to som dostala desnu nadchu.
@heln to netusim aka to bola. Imovax tusim to bol