Únava, kŕče a akné

zuzanahdm
2. apr 2019

Ahojte posledné dva týždne mám pocit, že som viac unavená. Vyhadzalo sa mi akné. Mávam krce v podbrušku a som strašne naladova. Všetko to vyzerá ako pms, ale beriem hak a az takéto som to nezvykla mávať. Teraz mam ešte 8 tabletiek pred pauzou. Hak beriem tri roky a za posledné mesiace som určite na žiadnu tabletku nezabudla, akurát ich neberiem v rovnaký cas. Je pravda , že posledné týždne mám toho viac, skola, rodina, robota, vzťahy....

jani6969
3. apr 2019

@zuzanahdm skuste probiotika Linex Complex. Nieje to reklama ja som ich objavila nedavno maju B-cka, zinok na funkciu imunitneho systemu a su bez lepku, bez laktozy a super mi vyhovuju. Vyskusaj.

17juraj17
3. apr 2019

@zuzanahdm Jarna unava + nejaky ten stresik a si tam kde si. Daj si vitaminovy komplex a uzivaj si slniecka i dlhého dna. Urob si z niecoho radost a uvidis ze sa to zlepsi.😉

beatik3
3. apr 2019

@zuzanahdm myslim, ze tehotenstvo to nebude. skor ta jarna unavana ako napisal juraj. treba si davat viacej vitaminov a ak si myslis, ze by si mohla byt v tom, tak skus si spravit test.

wewe4
3. apr 2019

Ja by som určite odporučila nejaký intenzívny detox.
Na energiu, posilnenie organizmu, detox a aj na pleť ma skvelé účinky pitie aloe vera gélu

zuzanahdm
autor
3. apr 2019

@beatik3 no snažím sa piť viac vody, hlavne čaje a ovocie. A čo sa týka testu, no snažím sa to oddiakovat keďže s priatelom si dávame pozor a stalo sa nám iba raz, aj napriek tomu, že beriem HAK.

beatik3
6. máj 2019

@zuzanahdm a co dostala si menstruaciu? to je fajn, ze pijes viacej, to je dolezite!