Úplná narkóza pri trhaní zubov v Košiciach

svetlanka24
24. mar 2018

Baby prosím poraďte mi či sa dajú niekde v KE trhať zuby v úplnej narkoze.mije zuby sú v katastrofickom stave a chcem si dať urobiť hornú protézu.ale mám strach zo zubára je mi už zle len čo vidím to kreslo.treba na narkozu nejaké papiere vybaviť vopred ďakujem za rady

zuzik307
24. mar 2018

@svetlanka24 stomatochirurgia v Novej nemocnici

svetlanka24
autor
24. mar 2018

@zuzik307 a to mi treba nejaké potvrdenie na úplnú narkozu ? Platí sa za to ?

erinke
24. mar 2018

pri uplnej narkoze bude potrebne predoperacne vysetrenie ako ku kazdej operacii.

zuzik307
24. mar 2018

@svetlanka24 tak ako pise @erinke, skus tam zavolat a informovat sa...

katka1981
24. mar 2018

@svetlanka24, naozaj sa ti nedaju zuby inak zachranit?

erinke
24. mar 2018

celkova narkoza je vacsia zataz na organizmus a ma svoje rizika. Ak je to co len trochu mozne vyhni sa jej, stomatochirurgia ma aj dostatocne silne analgetika a znecitlivejuce lieky s ktorymi to das aj bez narkozy. Poriadne ti to opichaju a nic nebudes citit. Teda pokial tam nemas zapal, nejake lozisko hnisajuce. Na to to neucinkuje. Vzdy je lepsie riesit zuby skor ako zacnu boliet. To len do buducna.
Porad sa so svojim zubarom, zavolaj na stomatochirurgiu a uvidis co sa dozvies. S platenim je to otazne, zavisi od druhu operacie ci je anesteza ci uz lokalna alebo celkova hradena uplne alebo ciastocne poistovnou.

tova
25. mar 2018

mne trahali jeden minuly rok. Uplne zub umrtvia, potiahne, doma som si dala raz jeden ibuprofen a na druhy den bolo vsetko skoro ako zahojene. Daj si trhat len max. 3 zuby. potom pauze tyzden, dva ked potrebujes viac. Ked mas aspon 3,4 korente na hornych dobre, tak urcite pouzvazuj nech ti protezu na to nasadia. Lebo tie co sa vyberaju su komplikovane, budes si s tym zvykat rozpravat aj jest najmenej pol roka.