Uvažujem nad výmenou zubov

samuel1993
15. jan 2021

Čaute mam 27 rokov a rozmyslam nad vymenou zubov poviem to na rovinu idem robit stewarda a chcem mat krasne biele zuby . Nemam ich najhorsie preto sa pytam kto ma skusenosti ci sa musia zuby vymenit alebo sa daju dako obrusit zrovnat vybielit ? Lacnejsia verzia ? QTal isto som pocul ze na vychode su lepsie ceny ... viete poradit ? Pripadnej uz aj zubarov a tak ak viete ... dakujem

oli18
15. jan 2021

Ak na vychode, tak jedine v Uzhorode 😃

lnikol
15. jan 2021

@oli18 to fakt tam robia ? 😀

oli18
15. jan 2021

@lnikol ano, Vychodniari tam chodia, cena polovicna. Aj tu su o tom prispevky.

samuel1993
autor
15. jan 2021

@oli18 kde to najdem ? Akoze viem ze na ukrajini celkovo chodia znamy aj na plastiky ... aj taka zuza plackovie nasa

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
15. jan 2021

dobry doktor ti zdravy zub nikdy nevytrhne.. na zuby sa dava fazeta ... takze pouvazuj nad nimi ... porcelanova alebo emax-dlhsia zivotnost ..

andreatytler
15. jan 2021

@samuel1993 Nikdy si nedaj vytrhnut zdravy zub koli vzhladu. Ziadny umely zub nebude tak dobry ako bol ten tvoj. Mysli na buducnost... zuby budes potrebovat etse velmi dlho a s umelymi budes mat len trapenie, vyhadzovanie penazi a bolesti.
Vlastne zuby sa daju vyrovnat aj vybielit.
Este k tomu koli takemu povolaniu ako steward? Ved nikto poriadne teraz nelieta.... letecke spolocnosti krachuju a nikto nevie aka bude buducnost s tymto Covidom19.

hipuska
15. jan 2021

Daj fotku svojho úsmevu. My ti povieme na rovinu ako na tom si 😊

samuel1993
autor
15. jan 2021
samuel1993
autor
15. jan 2021

No hruza jeden taky zub jeden taky mam dalsi taky a mam ich zlte

tncka
15. jan 2021

@samuel1993 no v kazdom pripade vythrat vlastne a nahradit cim? Proteza?😱alebo implantaty? Fuu to bude drahe,toza prve a mysli na to ze telo ich moze odmietnut a nakoniec ti ich budu musiet odstranit a nebudu ani zuby ani prachy. Kvoli robote by som toto neabsolvovala,zbytocne si vyrobis problem. Nie su az take hrozne,to sa podla mna da poriesit a to ze su zlte uz duplom...

bluka2
15. jan 2021

Mne sa tie zuby na obrázku zdajú fajn...

hipuska
15. jan 2021

No veď ale ty máš úplne pekné a vyzerajú zdravé. Tak si ich daj vybieliť. Určite niekde profesionálne. Niekedy pomôže aj dentálna hygiena a obyčajne pieskovanie

ella2015
15. jan 2021

@samuel1993 Profesionálne bielenie a ak už rovnať tak neviditeľný strojček- ak je pre Teba vhodný,má ho sestra a super efekt po 5 mesiacoch sme videli my ako okolie, ona ešte skôr. Ja mám neskutočne rozumného zubára a ten mi ani amalganové plomby nevymenil kým nie sú prasknuté alebo niečo podobne, ešte mi ostali 2.
Lacnejšia verzia bielenia to beriem ako vtip, lebo ak už by som si mala dať niečo také robiť tak treba zainvestovať, jedna rada nájdi si zubára, ktorý Ťa bude držať pri zemi a nie taky ktory na Tebe bude chcieť len zarobiť

andreatytler
16. jan 2021

@samuel1993
Samuel, ver nam ze mas velmi pekne zuby a teraz to vobec nevravim preto aby som ta odhvorila od tvojho planu. Jedinnu odchylku vidim tu dvojku vlavo hore.
Mat upne symetricke zuby, kedy vsetky maju perfektny tvar je velmi neprirodzene. Vyzeralo by to akoby si mal umele zuby, ktore ti nepatria, vsetci by sa ti divali na usta lebo je to velmi okate a bije to do oci. Skutocna prirodzena krasa je praveze v nesumernosti.
Ani zlte sa mi nezdaju. Moja mama robila protezy. Mala paletu zubov roznej farby z ktorej si ludia vyberali co chcu na svoju protezu. Uplne na zaciatku boli snehobiele zuby a na konci zlte. Kazdy samozrejme ukazal na snehobiele ale mama ich vzdy presvedcila ze by vyzerali neprirodzene a smiesne a vsetci jej dali za pravdu.
Ja som mala velmi zle zuby a nosila som strojcek. Skoro vsetky sa vyrovnali az na tu istu dvojku hore. Ale mne to nevadi. Takto je moj usmev jedinecny.

andreatytler
16. jan 2021

@samuel1993 ked som ukazala tvoju fotku mojmu muzovi a povedala ze si chces dat zuby vytrhat a urobit umele, povedal: Co, je na drogach alebo co?"🙂

kataleya
16. jan 2021

@samuel1993 hneď za hranicou Vyšné Nemecké je zubár po pravej strane. Dá sa tam prejsť aj pešo cez hranicu. (Aspoň pred coronou sa dalo. Neviem ako to tam funguje teraz) Nikdy som tam u zubára nebola, len som videla ambulanciu zvonku. Z toho čo som počula ceny sú naozaj lacné. Nemusíš sa objednať. Prídeš tam ráno a čakáš v rade. Neviem či dávajú bločky. Problém však nastane vtedy, ak sa náhodou niečo nevydarí. Slovenskí zubári to potom nechcú opravovať. Podľa môjho názoru máš pekné zuby. 🙂

oli18
16. jan 2021

Si velmi voci sebe kriticky, ak sa ti nepacia tvoje zuby. Vobec nic s nimi nepotrebujes robit. Mas krasny zdravy chrup. Cez tu dvojku sa prenes, nedorastla celkom do dlzky, ale nie z kazdeho pohladu je to viditelne.

mijunik
16. jan 2021

@samuel1993 k tomu, čo Ti tu už baby napísali ešte dodám, že ak by si mal zrazu iné zuby, môže Ti to spôsobiť problémy s artikuláciou. Aj keď len jemné, ale predsa. Alebo bolesti čeľustných kĺbov, hlavy. Veď aké nepríjemné je len to, keď sa Ti medzi zuby zasekne šupka z jablka. Pidivecička a ako to tlačí. A zrazu by bolo v ústach plno nových zubov... A pridám sa aj laickému hodnoteniu - máš pekné zuby. Tú dvojku vľavo hore by, myslím, vedel napraviť neviditeľný zubný strojček. Vieš - vlastné zuby sú vlastné zuby. Vždy Ti budú dobre sedieť a keď sú zdravé, sú pevnejšie, než nejaká náhrada.

hipuska
16. jan 2021

Ale inak, zubný strojček ti zub nenatiahne. Furt bude krátky

junovedievca
16. jan 2021

Tak ako pišu baby,ziadne trhanie porad sa s celustnym ortopedom saj si vybielit zuby Purewhitning
, Zoom system super -hladaj kto ponuka a ked tak dvojka sa predlzi dorobenim -fazeta

thewitch
16. jan 2021

Preboha len si ich nedaj trhať! Máš ich skvelé čo ja by som za tvoj chrup dala! Ak sa zdajú byť žlté tak len si ich vybieliť daj. Mne sa zdajú krásne, akýkoľvek zásah do tela a hlavne do zubov už nevrátiš a ver mi ten tvoj chrup ti vydrží takýto dlho, protézy alebo implantáty riskuješ len pár desiatok rokov, nikde nemáš zaručené že to bude navždy a plus to si chceš toľko kvôli zubom vytrpieť?
PROSÍM NIČ S NIMI NEROB :/