icon

Užívali ste liek Peritol?

pupetko263
30. aug 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s užívaním lieku Peritol mám predpísaný 3x1 tabletku len sa bojím že budem ospala lebo sa vraví že uspava je to pravda? A pomohol niekomu na pribratie? ďakujem

lahela
30. aug 2023

Áno, pribrala som, ale fakt som len spala a jedla, bola som vtedy doma, popri práci si to neviem predstaviť

pupetko263
autor
30. aug 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@lahela no veď toho sa bojím toho že budem ospala mám 2 deti musím fungovať neviem čo mám robiť

lahela
30. aug 2023

@pupetko263 ja mám tri 😂 dvojičky vtedy mali 5 rokov, to som zvládla, spala som kým boli v škôlke, poobede som tych 5-6 hodín dokázala fungovať

pupetko263
autor
30. aug 2023

@lahela len teraz ich mám doma a ešte šoférovať keby som užívala len polku?

deti95060810
30. aug 2023

mala som...lepšie som jedla. ale nepribrala.
s tým šoférovaním si to musíš odskúšať sama. keď budeš doma, uži tabl. a odpozoruj či si ospalá... ja som po tomto lieku ospalá nebola...

suzitok
30. aug 2023

Nemusíš tu každý týždeň zakladať novú diskusiu 🙂 Na toto ti už bolo zodpovedané. Skús si to dať večer a uvidíš, aký to má na teba vplyv. Kamoška to užívala tiež a neuspávalo ju to vôbec. Ja som ti už svoje skúsenosti popísala v predchádzajúcej diskusii 🙂

miamia04
Autor odpoveď zmazal
monulienka242
30. aug 2023

Ahoj, skús brať polovičku, príp. na začiatok len štvrtinku, uvidíš ako to zvládaš. Ja som kedysi veľmi dávno brala po celej 3x denne a mňa to uspávalo, aj keď postupne si telo zvykne a potom už je to v pohode.

nika185
3. apr 2025

peritol sa dava pre chuť do jedla, teda pri nechutenstve