Užívanie antibiotík na Helicobactera: Skúsenosti a poradenstvo
Ahojte má niekto skúsenosti s užívaním antibiotík na Helicobactera? Ja som douzivala prvú dávku antibiotík a veľmi zlé dom ich znášala hnačky, vracanie, bolesť brucha atď a kontrola až po mesiaci strašne sa bojím že nezmizol neviem stále mi to chodí po rozume a necítim sa vo svojej forme ešte aj má niekedy bolí žalúdok ale zas či to nie je aj od tých antibiotík aj som schudla mám detičky a som ako troska si pripadám snažím sa schopiť už som rozmýšľala keby som si kúpila test na Helikobaktera a spravila doma či by mi ukázalo ešte toho alebo už nie po antibiotík? Ďakujem za každú odpoveď
@ciernysokol a Mastichu akú?mala si aj ty helicobactera?
@slniecko263 ano,mala,viackrat.aj maly.aj znami rozni.je to velmi bezne ochorenie.mastichu kupujem tu zakladnu,taky strom je.na obrazku,aj tak ale stoji 30 eur.netreba zjest vsetky tabletky.
@ciernysokol a koľko tabliet si užívala a ako dlho? A normálne si jedla? Lebo ja sa aj na WC bojím chodiť keď už idem dva krát na veľkú už má chytá panika čo ak ma bude preháňať a hneď si dám tabletku proti hnačke viem že robím zle ale to ten strach vo mne robí
@slniecko263 na zaciatku asi 2x denne,potom po jednej.vzdy nalacno musi byt.neviem,ako dlho,asi 2-3 tyzdne.urcite odporucam.

@slniecko263 nepocula som nikdy vela dobreho na troj alebo stvor- kombinaciu antibiotik na helikobaktera.ale neskusala som radsej.na helikobaktera beriem vzdy mastichu,aj dietatu ucinkuje.