Ahojte chcel sa spýtať eliceu užívať deväť rokov a brinřttelix dnes je akurát tomu tri týždne ….mám pocit že som ako na hupacke raz lepšie raz horšie ….ale dnes sa mi volako viac pohoršilo ….máte niektorá s tým skúsenosť ?
@zobaka ja som kedysi dávno trpela nespavosťou ….ešte som bola mladá mala malé deti ….skúšala som piť ľubovník bodkovaný v tedy …..ja už ani neviem ako mi to prešlo ale viem že som veľa študovala o býinkach aj som ich zbierala a sušila ….potom ma to volako prešlo ….ja som sa chvíľu cítila zle a potom zase chvíľu dobre ….pamätám si že som od obvodnej mala tabletky ale už si vôbec nepamätám ako sa volali sa mi zdá že boli modrej farby
@sikea tak to je super, ze sa ti dari zaradit do zivota 🙂 mne, nie je velmi dobre, zatial mam pocit, ze nezabera iba nabudzuje, ze horsie spim, mam dost desive zive sny po nom, spis po nom dobre? beries 10 mg? mala som coronu tak sa mi stav akokeby zhorsil, ale snazim sa, ako sa uvolnia terminy budem chodim aj na psychoterapiu. Kazdopadne mam pocit, ze Escitalopram zabral lepsie a rychlejsie, tak uvidim
@zobaka dnes som ti písala že mi je lepšie ale dnes sa mi volako pohoršilo mám sedem dni do menzesu či aj preto neviem ….ja spávam dobre ale čo sa týka snov tak nič moje take blbosti hnusne sny mávam tiež niekedy až take živé ….ja beriem 20 mg už vyše mesiaca mám zvýšenú dávku ….veď uvidis zo chce čas veľa času
No zvýšenú dávku mám uz mesiac aj dva týždne uz hádam a stále mám výkyvy ….áno mám neurol
@sikea Ahoj, sadol ti Brintelix?