icon

Úzkosť a fyzická aktivita

8. nov 2022

Máte aj vy, čo trpíte úzkosťou priblem s fyzickou aktivitou ? Napr. ja mam priblem aj s prechádzkami. Toci sa mi hlava aj boli, mam zaľahnite v ušiach, pocit akoby som bola úplne mimo a len chodila ako stroj, je mi na odpadnutie, búši mi srdce, potim sa. Rýchlo utekám domov, ľahnem si ten pocit sa ešte zdvojnásobí a následne prejde. Je to normálne ? Všetci vravia, že fyzická aktivita a prechádzky pomáhajú, žiaľ mne to zhoršujú. Môže to byt len tým, že už sa bojím keď mam ísť von? Ma niekto podobnú skúsenosť ? Či to riešiť len so psychiatrom alebo treba pre istotu aj iné vyšetrenie.

Strana
z2
katulienkax
8. nov 2022

Nahodou som nasla zriedkavu chorobu suvisiacu s vysokym pulzom - dysautonomia, velmi casto zamienanu za panicku poruchu

ninka297
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
8. nov 2022

Tak to je dobre. Keď zaberú lieky bude to lepšie. Počas tých dvoch rokov ti s liekmi bolo dobre?

autor
9. nov 2022

@slovakboy brala som ich rok, vtedy som mala lepšie aj horšie dni ale dalo sa. Potom som vysadila a bola to katastrofa lenze som to chcela zvládnuť bez nich až to prerastlo do takéhoto stavu. Keď som si už povedala, dosť. Cely rok som prelezala a preplakala. Nič som nerobila, nikam nechodila.:(

slovakboy
9. nov 2022

Tak asi budeš musieť znovu nabehnúť na tie lieky. Pracovala si aj s myslením? Mne to veľmi pomohlo.

ajuss311
6. feb 2023

Dobrý deň, mávam presne takéto stavy keď sa prechádzam dlhšie ako 10 minút 🤦🏼‍♀️ nemám úzkosť ani nič, zvláštne stavy mávam už skoro 2 roky takže som si zvykla nestresovat, ale toto sa ma drží stále rovnako. Pomohlo vám niečo aby sa to zlepšilo?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2