Vaše skúsenosti s klinickou smrťou a návratom do života
NDE near death experience
Hľadám osoby, ktoré si prešli klinickú smrť a ich skúsenosti. Ozvite sa mi do správy. Dakujem
Najskôr krásny film bezi pred očami, nádherné farby aké bezne nepoznáme, pestre kvety, všade nádhera, mozog oblbuje sám seba, a na uplnom konci už len cierna tma. Ja si ale myslím že skúsenosti sa lisia na základe toho, ako človek zomiera. Ak je to niečo rychle a dramatické, bude to zrejme iné ako keď napr pomaly vykrvacas, mozog má viac času na spracovanie informácie. A prirodzene zomieranie na starobu môže vyzerat ešte ináč, keď človek vie aj niekolko dní, že sa blizi jeho koniec, môj dedko napríklad volal svojho brata (ktorý ale ešte žil), babka sa zase vracala do detstva. A na aký účel to potrebuješ?
@miriamzba zaoberám sa tým a zbieram informácie. Dakujem za názor
Pozeras sa, co sa deje … vsetci v panike, pobehuju ako sialeny, pocujes, ze na teba hovoria, ale obtazovalo ma to a mne bolo dobre. Nic neboli, nic mi nie je absolutny klud - ani túnel ani cierno, proste len pohoda ale Ti ludia mi vadili … netusim kolko to trvalo … a zrazu brutalna bolest celeho cloveka a Celkovo strasne zle sepsa. Mozno
Si to namyslam … ale vnimas potom veci inac, ked som mala druhykrat na male … akoby ten hore povedal … Neboj vsetko ok, vsetko dobre dopadne … intuicia je zrazu ovela silnejsia … aj ked niektore veci nemozes nikomu povedat max najblizsim … ale ani tym nie vsetko …

Najskôr krásny film bezi pred očami, nádherné farby aké bezne nepoznáme, pestre kvety, všade nádhera, mozog oblbuje sám seba, a na uplnom konci už len cierna tma. Ja si ale myslím že skúsenosti sa lisia na základe toho, ako človek zomiera. Ak je to niečo rychle a dramatické, bude to zrejme iné ako keď napr pomaly vykrvacas, mozog má viac času na spracovanie informácie. A prirodzene zomieranie na starobu môže vyzerat ešte ináč, keď človek vie aj niekolko dní, že sa blizi jeho koniec, môj dedko napríklad volal svojho brata (ktorý ale ešte žil), babka sa zase vracala do detstva. A na aký účel to potrebuješ?