Viac šelestov a nedomykavosť chlopne: Je to bežné?
Dievčatá, dnes som bola u kardio.
Povedala mi že mám viac šelestov a nedomykavost chlopne...ale že to má každý druhý človek....nízky pulz 47 zhodnotila tak že moje telo tak funguje. Ja Pani doktorke verím že keď vravela že je všetko ok tak asi sa není čoho báť len ma napadlo či to máte niektorá a či ste Okey
@wanduska327 Dobry deň
Čítam príspevok od vás
Dnes som bola na kardiologii s podozrením busenia srdca a odišla som z úplne inou diagnózou...
Krv sa mi vracia späť nedomykavost chlopne...dr vravel ze sú 4 stupne a ja mam 1 stupeň..no zdôraznil že časom sa to zhoršuje 😕
Mam 38 a som z toho úplne vyradená
@mariamisko Dobrý večer , verím Vám že stále na to musíte myslieť. Ja som na to myslela stále tiež . No ale odpovedzte mi, ak sa budeme trápiť čo sa vlastne zmení ? No nič...jednoducho zabudnite na to. Ja som zabudla že to vôbec mám vážne až váš príspevok znova mi to pripomenul ...čiže žite normálny zdravý život
@wanduska327 ďakujem pekne za podporu ...mojej svokre menili chlopnu pre zlú funkčnosť ...musím ešte za mojou obvodnou ona vie tak super vysvetliť pre proti
@mariamisko ahoj, tak mne zistili to isté, tak dúfam že sa to nebude zhoršovať
@lagunka0000 kazali vám prist na holter alebo kontrolu o rok ?
@mariamisko áno, teraz som mala tri dni holter, musím výsledky zaniesť dr, ale čo som čítala tak su v pohode

@stanulienkat Tak ako ja napríklad sa snažím nerobiť so hlavu z toho