icon

Viditeľné zvyšky jedla v stolici

10. aug 2025

Dobrý deň môžem vidieť zvyšky jedla v stolici konkrétne paradajky šupku ale niekedy je to červený kúsok maličký teraz neviem ci je to krv je v stolici

anonym_4e9858
10. aug 2025

Samozrejme, že môžeš vidieť nestrávené kúsky najmä šupky, ale aj kúsky dužiny, mrkvy, kukuricu a pod.

viestta
10. aug 2025

Ano aj supka z paradajky, jablka, kukurica, zrniecka maku, semienka slnecnice, melonove jadierka... sa mozu nestravene vyskytnut v stolici. Je vela sucasti potravin, ktore prejdu cez traviacu sustavu bez toho aby boli rozlozene. Ak mas podozrenie na krvacanie, daj si spravit test stolice

mamina7070
10. aug 2025

jasne to su nestravene zvysky uplne bezne a krv nebyva v kuskoch to bude najskor z papriky alebo inej zeleniny ovocia

co je dovodom k takemu detailnemu studovaniu svojej stolice?

autor
10. aug 2025
@mamina7070

jasne to su nestravene zvysky uplne bezne a krv nebyva v kuskoch to bude najskor z papriky alebo inej zeleniny ovocia

co je dovodom k takemu detailnemu studovaniu svojej stolice?

@mamina7070 aj kúsok paradajky?vyzerá to ako dužina a je jej niekedy viac keď jem paradajky je to maličké

crazy_lazy
10. aug 2025

Prestaň robiť rozbor každého h***a. Je to úplne normálne, že niektoré kúsky potraviny cez teba prebehnú v neporusenom stave. Ak máš podozrenie, treba si dať spraviť rozbor stolice.

januska12323
10. aug 2025

Bežne sleduješ čo z teba vyjde? Máš na to nejaký dôvod?

lavender94
10. aug 2025

Krv od zvyškov jedla by si rozpoznala. Ak by bola v takom množstve, že sa dá vidieť na prvý pohľad. Podľa mňa sa zbytocne pozoruješ. Ja teda absolútne netusim ako vyzera vzorka mojej stolice a ani nemám potrebu to zisťovať pokiaľ to zo mňa vychádza tak ako ma 😄Ale keď si si nie ista nie je nič jednoduchšie ako si nechať urobiť test na okultné krvácanie.

osky
10. aug 2025

Jevto v pohode,najmä teraz,v lete,ked konzumujeme kvanta ovocia a zeleniny.
Nastuduj si nieco o rozpustnej a nerozpustnej vlaknine...mnoho pochopis

minenkaa
10. aug 2025

Ty si doteraz nejedla paradajky,nie všetko čo zješ je stráviteľné

luccija
10. aug 2025

Ty si si to ešte nikdy nevšimla?😉áno, paradajky, kukurica, šošovica môžu byť kusky