Viditeľné zvyšky jedla v stolici
Dobrý deň môžem vidieť zvyšky jedla v stolici konkrétne paradajky šupku ale niekedy je to červený kúsok maličký teraz neviem ci je to krv je v stolici
Ano aj supka z paradajky, jablka, kukurica, zrniecka maku, semienka slnecnice, melonove jadierka... sa mozu nestravene vyskytnut v stolici. Je vela sucasti potravin, ktore prejdu cez traviacu sustavu bez toho aby boli rozlozene. Ak mas podozrenie na krvacanie, daj si spravit test stolice
jasne to su nestravene zvysky uplne bezne a krv nebyva v kuskoch to bude najskor z papriky alebo inej zeleniny ovocia
co je dovodom k takemu detailnemu studovaniu svojej stolice?
jasne to su nestravene zvysky uplne bezne a krv nebyva v kuskoch to bude najskor z papriky alebo inej zeleniny ovocia
co je dovodom k takemu detailnemu studovaniu svojej stolice?
@mamina7070 aj kúsok paradajky?vyzerá to ako dužina a je jej niekedy viac keď jem paradajky je to maličké
Prestaň robiť rozbor každého h***a. Je to úplne normálne, že niektoré kúsky potraviny cez teba prebehnú v neporusenom stave. Ak máš podozrenie, treba si dať spraviť rozbor stolice.
Bežne sleduješ čo z teba vyjde? Máš na to nejaký dôvod?
Krv od zvyškov jedla by si rozpoznala. Ak by bola v takom množstve, že sa dá vidieť na prvý pohľad. Podľa mňa sa zbytocne pozoruješ. Ja teda absolútne netusim ako vyzera vzorka mojej stolice a ani nemám potrebu to zisťovať pokiaľ to zo mňa vychádza tak ako ma 😄Ale keď si si nie ista nie je nič jednoduchšie ako si nechať urobiť test na okultné krvácanie.
Jevto v pohode,najmä teraz,v lete,ked konzumujeme kvanta ovocia a zeleniny.
Nastuduj si nieco o rozpustnej a nerozpustnej vlaknine...mnoho pochopis
Ty si doteraz nejedla paradajky,nie všetko čo zješ je stráviteľné
Ty si si to ešte nikdy nevšimla?😉áno, paradajky, kukurica, šošovica môžu byť kusky

Samozrejme, že môžeš vidieť nestrávené kúsky najmä šupky, ale aj kúsky dužiny, mrkvy, kukuricu a pod.