icon

Viditeľnosť dočasných korún na predných zuboch

7. nov 2025

Dobrý deň. Idu mi robit korunky na tri predne zuby. Len neviem ako to riesit kedze robim s ludmi. Potrva to cca 2 tyzdne. Nemozem si v praci zobrat dovolenku 2 tyzdne. Vidno to velmi pri rozpravani? Docasne stoja 300 eur cize to nehrozi,uz na toto neviem ako nasetrim ale mam tie zuby fakt hrozne uz.

anonym_33ec59
7. nov 2025

Asi len tak, ze sa neusmievať, rozprávať co najmenej.

zuzana76
7. nov 2025

daj si rusko a povedz , ze si nachladnuta, alebo ze nechces ochoriet ohrozit niekoho z rodiny, kto ide na operaciu atd...len teda musis pracovat v rusku

amdornik
7. nov 2025

@anonym_autor a koľko ťa bude stáť 1 korunka? lebo som veľmi prekvapená, mňa korunka stojí 400 eur, ale dočasná je "v cene"

jajo1
7. nov 2025

@anonym_autor nemala som dočasné, používala som v práci rúško. Lenže to nielen vidno, ale ja som aj príšerne šušlala, to bolo pre mňa hrozne nepríjemné

autor
7. nov 2025
@amdornik

@anonym_autor a koľko ťa bude stáť 1 korunka? lebo som veľmi prekvapená, mňa korunka stojí 400 eur, ale dočasná je "v cene"

@amdornik 240 kus

autor
7. nov 2025
@jajo1

@anonym_autor nemala som dočasné, používala som v práci rúško. Lenže to nielen vidno, ale ja som aj príšerne šušlala, to bolo pre mňa hrozne nepríjemné

@jajo1 vazne si aj šušlala? Ja vkuse telefonujem. Ja si to neviem predstavit

jajo1
7. nov 2025
@anonym_autor

@jajo1 vazne si aj šušlala? Ja vkuse telefonujem. Ja si to neviem predstavit

@anonym_autor hej, neviem, či to bol len môj problém, možno sa ti ozvú viaceré dievčatá. Mala som obrúsených 7 horných predných zubov a neskutočne som šušlala ... tebe idú robiť len 3 zuby, to asi nebude také počuteľné

diewcatqoo
7. nov 2025

Suslala som mozno len prvy den, kym som si na tie "zuby" zvykla. A nebolo to vobec tak hrozne. Tie docasne zuby mali taky trochu zlty odtien, ale inak ok. Snazila som sa akurat menej usmievat s otvorenymi ustami. Podla mna si to ani nikto nevsimol, ze mam nieco ine v ustach. A tiez som v tom case pracovala s ludmi.

mizoko
7. nov 2025

@anonym_autor horné či Dolné? Dolné vidno menej. Skús si zobrať zátky a nejako to dva týždne zakrývať ako tak.

autor
7. nov 2025
@diewcatqoo

Suslala som mozno len prvy den, kym som si na tie "zuby" zvykla. A nebolo to vobec tak hrozne. Tie docasne zuby mali taky trochu zlty odtien, ale inak ok. Snazila som sa akurat menej usmievat s otvorenymi ustami. Podla mna si to ani nikto nevsimol, ze mam nieco ine v ustach. A tiez som v tom case pracovala s ludmi.

@diewcatqoo ale mne nedaju docasne

autor
7. nov 2025
@mizoko

@anonym_autor horné či Dolné? Dolné vidno menej. Skús si zobrať zátky a nejako to dva týždne zakrývať ako tak.

@mizoko horne

mizoko
7. nov 2025
@anonym_autor

@mizoko horne

@anonym_autor ufff,no to bude ťažšie. Tak skús rusko. Že máš alergiu a kychas a preto si dávaš rusko aby ti nešiel peľ a prach do nosa.

frzeiovn
13. nov 2025

Kde ti to robia v akej klinike? Daj fotku potom...Daj si rúško na ústa a bude pokoj...alebo povedz že máš covid.