Vláknina vhodná po pôrode na zlepšenie stolice

11. jún 2025

Ahojte som týždeň po pôrode a už 3 dní sa mi nedá ísť na veľkú aj keď mám pocit že mi treba. keď tlačím tak ma bolí celý zadok a aj jazva lebo som zasita až po zadok. Je nejaká vláknina, ktorú si môžem kúpiť, ktorá by mi pomohla?

evcagabi
11. jún 2025

Skus glycerinove capiky

selena_luna
11. jún 2025

Dulcolax - mne glycerinove nezabrali, ale toto je vlastne gutalax v cipku, to je velka pomoc!

minenkaa
11. jún 2025

A ješ?Lebo ja som cely týždeň nejedla a teda nebolo treba ist na záchod a netlac keď nejde,veľa pi,veľa treba chodiť a psylium kúp

minenkaa
11. jún 2025

Inak aj masáž brucha pomôže

joesvk
11. jún 2025

Tiež som za glycerínový čipok .

evcagabi
11. jún 2025

@selena_luna mna v porodnici zachranili a asi aj po tyzdni doma 😁😅

marhulka13
11. jún 2025

Mne dali zajecicku horkú a ešte nejaký sirup. Čipky mi nezaberali

jaskolka
11. jún 2025

Daj si na začiatku glycerínovy cipok,to je najlepšie. A odporúčam ovsené či pohánkové kaše, slivková šťava, jablkový kompót,to by malo pomôcť

mtn112233
11. jún 2025

Ja som po pôrode mala taku zapchu že som týždeň nebola.. odporúčam glycerinovy cipok a slivkovu stavu Mivolis z Dm

jomarch
11. jún 2025

ja som pila sirup Lactulosa, ten by ti mal zmakcit stolicu

autor
11. jún 2025

Glycerínove čapíky mi nezabrali 😕 a keď chodím tak ma strašne bolí zadok, keď urobím prudký pohyb tak sa mi stiahnu svaly a to je taká bolesť že sa ani nadýchnuť nemôžem.

autor
11. jún 2025

@selena_luna ale ja aj keď som mala hnačku tak ma to dosť bolelo nechcela by som celý deň presedieť na wc 😅

flatwhite
11. jún 2025

Prve 💩 po porode bolo pre mna rovnake utrpenie ako samotny porod😀 ale dala som si potom cistu vlakninu v 2dcl vody a uz to islo dobre. A aj susene slivky dost pomahali

autor
11. jún 2025

A nemala ste niektorá taký pocit ako keby narazenu kostrč? 😀Lebo kvôli tomu sa mi extrémne zle chodí rána po pôrode síce boli ale ten zadok je na Tom horšie a ešte aj studentka mi pichali niečo od bolesti do zadku a zle to pichla a teraz má už celý boli mám pocit že je celý opuchnutý čo by mi na to pomohlo 😅

selena_luna
11. jún 2025

Hnacka je este ok to aspon ide....😅 ale ked to stvrdne.... no fakt dalsi bolestivy porod

selena_luna
11. jún 2025

@evcagabi mne glycerin ze vobec :( neviem. Asi som odolna.

autor
Včera o 10:31

Ahojte ja som dnes bola na veľkej úplne normálne ale stále mám pocit keď stojím že mi treba ísť, ale iba keď stojím keď ležím nič sa mi nerobí 🤷‍♀️ je to normálne? Ale asi áno po Tom pôrode sa telo ešte nezotavilo tak sa to tlačí všetko ?🤷‍♀️

evcagabi
Včera o 12:07

Autorka, si tyzden po porode. Mne trvalo velmi dlho, kym podobne pocity odisli. Ja som mala doslova pocit, ze mi ide vypadnut maternica 😅 kegelove cviky a uz vsetky tieto pocity zmizli 😁

autor
Včera o 12:10

@evcagabi ďakujem, len som chcela vedieť či to je v poriadku 😅 lebo o Tom sa moc nevraví no 😅 o Tom aký je pôrod tak niečo málo hej ale o Tom čo všetko príde po pôrode tak o Tom už nik nevraví 🤷‍♀️ a vlastne aj keď som sa okolia pýtala nik nechcel nič vravieť tak neviem no 😅😀

evcagabi
Včera o 12:15

Pre mna to bolo fakt strasne obdobie 😅 vsetko bolelo, tahalo, von som mohla len ked bolo v okoli wc lebo som vydrzala tak 10min 😅😅 a vrchol bol, ked na kontrole po sestonedeli zistila, ze ma zle zasili a hrozilo, ze pojdem na presitie tak som sa skoro zrutila 😅😅😅😅 ale uz budem 10m po a konecne sa zacinam citit zase normalne 😅

autor
Včera o 13:37

@evcagabi och bože to muselo byť hrozne

jomarch
Včera o 14:40

autorka, po 600nedeli zajdi na gynekologicku fyzio, pozru ta, popises im pripadne problemy co pretrvavaju. o tomto sa fakticky hovori velmi malo