Ahojte som týždeň po pôrode a už 3 dní sa mi nedá ísť na veľkú aj keď mám pocit že mi treba. keď tlačím tak ma bolí celý zadok a aj jazva lebo som zasita až po zadok. Je nejaká vláknina, ktorú si môžem kúpiť, ktorá by mi pomohla?
Dulcolax - mne glycerinove nezabrali, ale toto je vlastne gutalax v cipku, to je velka pomoc!
A ješ?Lebo ja som cely týždeň nejedla a teda nebolo treba ist na záchod a netlac keď nejde,veľa pi,veľa treba chodiť a psylium kúp
Inak aj masáž brucha pomôže
Tiež som za glycerínový čipok .
@selena_luna mna v porodnici zachranili a asi aj po tyzdni doma 😁😅
Mne dali zajecicku horkú a ešte nejaký sirup. Čipky mi nezaberali
Daj si na začiatku glycerínovy cipok,to je najlepšie. A odporúčam ovsené či pohánkové kaše, slivková šťava, jablkový kompót,to by malo pomôcť
Ja som po pôrode mala taku zapchu že som týždeň nebola.. odporúčam glycerinovy cipok a slivkovu stavu Mivolis z Dm
ja som pila sirup Lactulosa, ten by ti mal zmakcit stolicu
Glycerínove čapíky mi nezabrali 😕 a keď chodím tak ma strašne bolí zadok, keď urobím prudký pohyb tak sa mi stiahnu svaly a to je taká bolesť že sa ani nadýchnuť nemôžem.
@selena_luna ale ja aj keď som mala hnačku tak ma to dosť bolelo nechcela by som celý deň presedieť na wc 😅
Prve 💩 po porode bolo pre mna rovnake utrpenie ako samotny porod😀 ale dala som si potom cistu vlakninu v 2dcl vody a uz to islo dobre. A aj susene slivky dost pomahali
A nemala ste niektorá taký pocit ako keby narazenu kostrč? 😀Lebo kvôli tomu sa mi extrémne zle chodí rána po pôrode síce boli ale ten zadok je na Tom horšie a ešte aj studentka mi pichali niečo od bolesti do zadku a zle to pichla a teraz má už celý boli mám pocit že je celý opuchnutý čo by mi na to pomohlo 😅
Hnacka je este ok to aspon ide....😅 ale ked to stvrdne.... no fakt dalsi bolestivy porod
@evcagabi mne glycerin ze vobec :( neviem. Asi som odolna.
Ahojte ja som dnes bola na veľkej úplne normálne ale stále mám pocit keď stojím že mi treba ísť, ale iba keď stojím keď ležím nič sa mi nerobí 🤷♀️ je to normálne? Ale asi áno po Tom pôrode sa telo ešte nezotavilo tak sa to tlačí všetko ?🤷♀️
Autorka, si tyzden po porode. Mne trvalo velmi dlho, kym podobne pocity odisli. Ja som mala doslova pocit, ze mi ide vypadnut maternica 😅 kegelove cviky a uz vsetky tieto pocity zmizli 😁
@evcagabi ďakujem, len som chcela vedieť či to je v poriadku 😅 lebo o Tom sa moc nevraví no 😅 o Tom aký je pôrod tak niečo málo hej ale o Tom čo všetko príde po pôrode tak o Tom už nik nevraví 🤷♀️ a vlastne aj keď som sa okolia pýtala nik nechcel nič vravieť tak neviem no 😅😀
Pre mna to bolo fakt strasne obdobie 😅 vsetko bolelo, tahalo, von som mohla len ked bolo v okoli wc lebo som vydrzala tak 10min 😅😅 a vrchol bol, ked na kontrole po sestonedeli zistila, ze ma zle zasili a hrozilo, ze pojdem na presitie tak som sa skoro zrutila 😅😅😅😅 ale uz budem 10m po a konecne sa zacinam citit zase normalne 😅
@evcagabi och bože to muselo byť hrozne
autorka, po 600nedeli zajdi na gynekologicku fyzio, pozru ta, popises im pripadne problemy co pretrvavaju. o tomto sa fakticky hovori velmi malo
Skus glycerinove capiky