icon

Vrátiť sa k pôvodnému zubárovi alebo nie?

leazeziliny
24. jan 2024

Ahojte. Zvláštna otázka. Pred dvoma rokmi som navštevovala zubárku v meste A. Neodhlasovala som sa od nej, nič, len v meste B otvorili novú kliniku, mala som to bližšie tak som šla tam. Urobili mi vlastnú prehliadku, založili novú kartu, urobili rtg. Chcela by som sa ale kvôli cenám vrátiť k zubárke do mesta A. Mam jej zavolať a objednať sa akoby sa nič nedialo? Bude vedieť ze som chodila inde? Ďakujem

viestta
24. jan 2024

@leazeziliny vediet to bude, ked uvidi opravene zuby, ktore nema v karte zapisane. Ale tym to konci. Ked ti nerobili nic, tak nic neuvidi

colsami
24. jan 2024

A naco to chces tajit? Ved normalne povedz ze skrz situaciu dialku atd si mala blizsie tych zubarov v meste B ale uz zas chces pokracovat u nej.
Nevidim v tom problem, ani preco by ho ona videla.

Predpokladam tiez ze si v Bcku mala robene preventivky takze nova zubarka tuto info i tak bude potrebovat 🙂

rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
oli18
24. jan 2024

@rozumny_krasavec potom preco ten nick?

rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
gemerka17
24. jan 2024

Ak ti bol zub opravovany, tak to bude vedieť. Inak nemá ako. Predpokladám, že klinika nie je zazmluvnena, preto sa chceš aj vrátiť ku starej. Určite jej na nos aktívne nevešaj, že si bola inde. Niektorí lekári sú na to veľmi alergicky a zvyknú sa uraziť. Ešte by som veľmi zvazila, keď sa chceš k starej zubárke vrátiť, aké máš problémy, aké používa vybavenie a iné jej služby.