icon

Výkyvy a úzkosti pri užívaní antidepresív

saruska1111
26. máj 2025

Ahojte mavate výkyvy a úzkosti aj počas bránia AD? Samozrejme nieje to už take silne ale teraz po dlhej dobe sa to znova ukázalo 🫣 tak mám myšlienky že mi prestali zaberať AD 😅

janakravitz
27. máj 2025

@saruska1111 ahoj, mám presne tú istú otázku 🙂. AD beriem od augusta, dlho mi zaberali, no ustálilo sa to a bolo mi super....až do minulého týždňa. Začali úzkosti, točenie hlavy, nevoľnosť na žalúdku a tiež sa bojím, že lieky prestali účinkovať. Aké berieš a ako dlho?

nikolrichterova
27. máj 2025
@janakravitz

@saruska1111 ahoj, mám presne tú istú otázku 🙂. AD beriem od augusta, dlho mi zaberali, no ustálilo sa to a bolo mi super....až do minulého týždňa. Začali úzkosti, točenie hlavy, nevoľnosť na žalúdku a tiež sa bojím, že lieky prestali účinkovať. Aké berieš a ako dlho?

@janakravitz ahoj ja nemám nevoľnosť ani točenie hlavy ani búšenie srdca chvála bohu.. som skôr napätá bolia mna svaly a Pali cely zaludok hruď aj chrbát medzi lopatkami a mám aj tetaniu tak neviem.. no 13 mesiacov beriem AD sertralin a ty čo berieš ?

janakravitz
27. máj 2025
@nikolrichterova

@janakravitz ahoj ja nemám nevoľnosť ani točenie hlavy ani búšenie srdca chvála bohu.. som skôr napätá bolia mna svaly a Pali cely zaludok hruď aj chrbát medzi lopatkami a mám aj tetaniu tak neviem.. no 13 mesiacov beriem AD sertralin a ty čo berieš ?

@nikolrichterova tiež beriem sertralin, až 200mg a bolo mi s ním dobre, no teraz po cca 5. 6. Mesiaci, keď som bola na tom výborne, prišlo zhoršenie. Dúfam, že je to iba prechodné. Ty koľko mg berieš?

saruska1111
autor
27. máj 2025
@janakravitz

@nikolrichterova tiež beriem sertralin, až 200mg a bolo mi s ním dobre, no teraz po cca 5. 6. Mesiaci, keď som bola na tom výborne, prišlo zhoršenie. Dúfam, že je to iba prechodné. Ty koľko mg berieš?

@janakravitz 50 beriem 13 mesiacov a doteraz všetko ok.. aké máš zhoršenie ?

janakravitz
27. máj 2025
@saruska1111

@janakravitz 50 beriem 13 mesiacov a doteraz všetko ok.. aké máš zhoršenie ?

@saruska1111 úzkosti, točenie hlavy, nevoľnosť na žalúdku a tebe sa ako prejavuje zhoršenie?

saruska1111
autor
27. máj 2025
@janakravitz

@saruska1111 úzkosti, točenie hlavy, nevoľnosť na žalúdku a tebe sa ako prejavuje zhoršenie?

@janakravitz ja nemám ani nevoľnosť ani točenie.. mám len take dni že mna nic nebavi pálenie krčnej až k lopatkam a na hrudi + taký cdudny pocit stále v sebe myšlienky že čo keď a čo ak.. inak som v práci a fungujem celkom v pohode (klop,klop) tak dúfam že to mame iba nejaké horšie dni..

saruska1111
autor
27. máj 2025
@janakravitz

@janakravitz daj potom vedieť ako ti je a či si to riešila s psych

leonakr
13. júl 2025

@saruska1111 ahojte,ako ste dopadli s tými výkyvmi? Prešlo to alebo ste museli niečo meniť na liekoch?

saruska1111
autor
13. júl 2025
@leonakr

@saruska1111 ahojte,ako ste dopadli s tými výkyvmi? Prešlo to alebo ste museli niečo meniť na liekoch?

@leonakr prešlo to 😊 prečo ty máš niečo podobne ?

leonakr
13. júl 2025
@saruska1111

@leonakr prešlo to 😊 prečo ty máš niečo podobne ?

@saruska1111 áno.....výkyv si mala len jednodňový alebo to trvalo aj viac dní?Mne už konečne začalo byť lepšie a teraz dva dni ...som desať krokov späť 😖.

saruska1111
autor
14. júl 2025
@leonakr

@saruska1111 áno.....výkyv si mala len jednodňový alebo to trvalo aj viac dní?Mne už konečne začalo byť lepšie a teraz dva dni ...som desať krokov späť 😖.

@leonakr mala som asi týždeň taký… a ako dlho berieš AD?

anonym_2c6861
14. júl 2025

neboli vas z nich aj zaludok? mam problemy a mam brat AD

saruska1111
autor
14. júl 2025
@anonym_2c6861

neboli vas z nich aj zaludok? mam problemy a mam brat AD

@anonym_2c6861 zo začiatku áno potom už nie