Vyliečili ste sa z rakoviny pečene a pankreasu?
Mamky poznáte niekoho kto mal rakovinu pečene a pankreasu a vyliečil s z toho?
@zuzap33 áno, nález prvotný, pred 4 dňami zistený. Metastázy sú na časti pečene.
Rakovina pankreasu s metastazami na peceni? Bohuzial... Vsetky info vsak poskytne onkolog
Rakovina pankreasu je žiaľ pre drvivú väčšinu ľudí konečná
Žiaľ.
@zuzap33 žiaľ, k onkologovi ma objednali až o 10 dni
Moja babka toto mala a do troch týždňov bol koniec..malo to veľmi rýchly priebeh
Ako ti to zistili? Mojej známej až po tom, čo cela ozltla..liečila sa cca 1 rok a bohužiaľ zomrela ako 40 ročná.Zelam skore uzdravenie, je tu dosť tém ohľadom rakoviny pankreasu..moja kolegyňa má cysty a je sledovaná.
mojej mame to bohužiaľ zistili,až keď mala metastázy všade.....chodila na paliatívnu chemoterapiu,bolesti nemala.Dosť dlho s tým žila.aj keď dosť dlho je relatívny pojem..
veľa síl ti prajem.
Držím prsty... 🙏🙏🙏🙏
Nepoznam
Držím palce,ale bohužiaľ,pankreas je sviňa 😔 Susedovi zistili rakovinu pankreasu niekedy v marci/apríli minulého roka,tiež mal už aj metastázy a na Štedrý deň odišiel 😔
Aké si mala ťažkosti? Ak sa môžem opýtať. Či na to prišli náhodou?
Moja babka zomrela,no metastázy mala už všade.
Ako ti to zistili?mala si nejaké príznaky?
Autorka, poznám pána, ktorý mal rakovinu pankreasu, operovali ho, podstúpil chemoterapiu, ale metastázy nemal. Žil potom ešte 15 rokov a dôvodom úmrtia nebola rakovina.
Netreba sa vzdávať, ale bojovať.
Veľa šťastia. ♥️
Poznám 2 ľudí s rakovinou pankreasu. Žiaľ do 3 mesiacov bol u oboch koniec.
Maminej sesternici zistili v marci, podstupila aj rozsiahlu brusnu operaciu. Metastazy ale uz boli v celej brusnej dutine. Zomrela v septembri toho isteho roku. Mala 71 rokov, dost ale holdovala alkoholu. Drzim silno prsty a prajem vela vela sil v boji s touto potvorou. Mna to odvtedy mata dost casto….
Ani v minulosti si nemala problém? Mozem vedieť tvoj vek? Ja mávam dlhe roky bolesti pod ľavým rebrom, ale Sono nič nezistilo..ono záleží kde sa nachádza ten nádor, či na chvoste pankreasu alebo ina cast.
A to vieš už na sto percent? Ako ti to zistili a aké máš príznaky?
Držím moc palce hádam to onkológ nepotvrdí
Skúsenosť nemám, ale veľmi ti držím palce a želám veľa síl do vyliečenia 🍀❤️
Znamej mama mala rakovinu pecene. Vybrali jej ju v martine, potom par mesiacov chemoterapia. Odvtedy zije plnohodnotny zivot. Je tomu uz par rokov. Pokial je to operovatelne, s najvacsou pravdepodobnostou to zvladnes 🫂
Je to zákerná choroba,no netreba sa vzdávať 🙏🙏
Bolesti boli silne? Ja mám totiž problém s pankreasom,a keďže moja babka na to zomrela,strach mám aj ja. No mne lekár vzal iba krv a dal lieky-nič iné 🤷♀️
@laurikagab mám 49 rokov, malé deti. To ma najviac mrzí. Zasiahnutá je pečeň, kde sú metastázy a hlava pankreasu.
@sofia1979 priznaky mám posledných 8 dni, bolesti brucha.
@ivanasi Bolesti ako kedy. V noci sú veľmi silne vtedy si musím davat lieky. Cez deň sa to dá prežiť.
@soldi v Martine sú odborníci? To som nevedela. Vedela by si mi poskytnúť viac informácii?
Držím palce,naozaj,si ešte mladá a kvôli deťom treba myslieť pozitívne 🙏
Je to fakt neuveriteľne,že človek nemá žiadne príznaky a po prvej bolesti je už rakovina s metastázami 😥
A zistili ti to len na sone? Si mladá, verím,že to bude dobre..❤️
@ivanasi nehovoriac o tom, že ešte pred mesiacom som bola bez bolesti, ani by mi nenapadlo, že prvá bolesť a hneď rakovina s metastázami
A kto ti tuto diagnózu oznámil?

Ani nevies co sa pytas. Neudavas co je prvotny nalez, kde, ci su to metastazy z inych organov. Ziadne info