icon

Vyliečili ste sa z rakoviny pečene a pankreasu?

12. jan 2025

Mamky poznáte niekoho kto mal rakovinu pečene a pankreasu a vyliečil s z toho?

Strana
z5
zuzap33
12. jan 2025

Ani nevies co sa pytas. Neudavas co je prvotny nalez, kde, ci su to metastazy z inych organov. Ziadne info

autor
12. jan 2025

@zuzap33 áno, nález prvotný, pred 4 dňami zistený. Metastázy sú na časti pečene.

zuzap33
12. jan 2025

Rakovina pankreasu s metastazami na peceni? Bohuzial... Vsetky info vsak poskytne onkolog

pribinak
12. jan 2025

Rakovina pankreasu je žiaľ pre drvivú väčšinu ľudí konečná
Žiaľ.

autor
12. jan 2025

@zuzap33 žiaľ, k onkologovi ma objednali až o 10 dni

frida88
12. jan 2025

Moja babka toto mala a do troch týždňov bol koniec..malo to veľmi rýchly priebeh

laurikagab
12. jan 2025

Ako ti to zistili? Mojej známej až po tom, čo cela ozltla..liečila sa cca 1 rok a bohužiaľ zomrela ako 40 ročná.Zelam skore uzdravenie, je tu dosť tém ohľadom rakoviny pankreasu..moja kolegyňa má cysty a je sledovaná.

rozculena
12. jan 2025

mojej mame to bohužiaľ zistili,až keď mala metastázy všade.....chodila na paliatívnu chemoterapiu,bolesti nemala.Dosť dlho s tým žila.aj keď dosť dlho je relatívny pojem..
veľa síl ti prajem.

huginko
12. jan 2025

Držím prsty... 🙏🙏🙏🙏

taktotedanie
12. jan 2025

Nepoznam

lucylaw
12. jan 2025

Držím palce,ale bohužiaľ,pankreas je sviňa 😔 Susedovi zistili rakovinu pankreasu niekedy v marci/apríli minulého roka,tiež mal už aj metastázy a na Štedrý deň odišiel 😔

marzii35
12. jan 2025

Aké si mala ťažkosti? Ak sa môžem opýtať. Či na to prišli náhodou?

ivanasi
12. jan 2025

Moja babka zomrela,no metastázy mala už všade.
Ako ti to zistili?mala si nejaké príznaky?

autor
12. jan 2025

@marzii35 ťažkosti som nemala, prišlo to naraz behom týždňa, bolesti hornej časti brucha vyžarujúce do krížov
@ivanasi

napetra
12. jan 2025

Autorka, poznám pána, ktorý mal rakovinu pankreasu, operovali ho, podstúpil chemoterapiu, ale metastázy nemal. Žil potom ešte 15 rokov a dôvodom úmrtia nebola rakovina.
Netreba sa vzdávať, ale bojovať.
Veľa šťastia. ♥️

grof_monte_christo
12. jan 2025

Poznám 2 ľudí s rakovinou pankreasu. Žiaľ do 3 mesiacov bol u oboch koniec.

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
siegi
12. jan 2025

Maminej sesternici zistili v marci, podstupila aj rozsiahlu brusnu operaciu. Metastazy ale uz boli v celej brusnej dutine. Zomrela v septembri toho isteho roku. Mala 71 rokov, dost ale holdovala alkoholu. Drzim silno prsty a prajem vela vela sil v boji s touto potvorou. Mna to odvtedy mata dost casto….

laurikagab
12. jan 2025

Ani v minulosti si nemala problém? Mozem vedieť tvoj vek? Ja mávam dlhe roky bolesti pod ľavým rebrom, ale Sono nič nezistilo..ono záleží kde sa nachádza ten nádor, či na chvoste pankreasu alebo ina cast.

sofia1979
12. jan 2025

A to vieš už na sto percent? Ako ti to zistili a aké máš príznaky?

sofia1979
12. jan 2025

Držím moc palce hádam to onkológ nepotvrdí

20erika07
12. jan 2025

Skúsenosť nemám, ale veľmi ti držím palce a želám veľa síl do vyliečenia 🍀❤️

soldi
12. jan 2025

Znamej mama mala rakovinu pecene. Vybrali jej ju v martine, potom par mesiacov chemoterapia. Odvtedy zije plnohodnotny zivot. Je tomu uz par rokov. Pokial je to operovatelne, s najvacsou pravdepodobnostou to zvladnes 🫂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ivanasi
12. jan 2025

Je to zákerná choroba,no netreba sa vzdávať 🙏🙏
Bolesti boli silne? Ja mám totiž problém s pankreasom,a keďže moja babka na to zomrela,strach mám aj ja. No mne lekár vzal iba krv a dal lieky-nič iné 🤷‍♀️

autor
12. jan 2025

@laurikagab mám 49 rokov, malé deti. To ma najviac mrzí. Zasiahnutá je pečeň, kde sú metastázy a hlava pankreasu.
@sofia1979 priznaky mám posledných 8 dni, bolesti brucha.
@ivanasi Bolesti ako kedy. V noci sú veľmi silne vtedy si musím davat lieky. Cez deň sa to dá prežiť.
@soldi v Martine sú odborníci? To som nevedela. Vedela by si mi poskytnúť viac informácii?

ivanasi
12. jan 2025

Držím palce,naozaj,si ešte mladá a kvôli deťom treba myslieť pozitívne 🙏
Je to fakt neuveriteľne,že človek nemá žiadne príznaky a po prvej bolesti je už rakovina s metastázami 😥

laurikagab
12. jan 2025

A zistili ti to len na sone? Si mladá, verím,že to bude dobre..❤️

autor
12. jan 2025

@ivanasi nehovoriac o tom, že ešte pred mesiacom som bola bez bolesti, ani by mi nenapadlo, že prvá bolesť a hneď rakovina s metastázami

grof_monte_christo
12. jan 2025

A kto ti tuto diagnózu oznámil?

Strana
z5