Vyliečili ste sa z rakoviny pečene a pankreasu?
Mamky poznáte niekoho kto mal rakovinu pečene a pankreasu a vyliečil s z toho?
Pri rakovine pankreasu je ťažko hovoriť o nejakej prevencii. Príde to náhle. Minulý rok sme mali úmrtie na rakovinu pankreasu v rodine. Jej dcéra je lekárka, nic sa nezanedbalo co sa týka vyšetrení a aj tak nebolo pomoci.
@grof_monte_christo ale ona o urgentne nepísala. Mala som podobne problémy, chvalabohu s iným záverom, vyzerali teda dosť urgentne a neviem, ako inde, ale v našej nemocnici sa CT a mrzí robí alebo akútne pri hospitalizovanom pacientovi (ak by mala také bolesti, domov by jej neodporúčali ísť), alebo plánovaným vyšetrením
Pekný deň prajem, je mi to veľmi ľúto čím orechadzate, verím, že je nádej, veľmi drzim palce.A ako ste dopadli na onkológii? Poslali Vás ešte na ďalšie vyšetrenia? A prosím bolelo Vás brucho a k tomu kríze? A kde prosím? Ja mam tiež veľké oroblemy s pankreasom, aj cysty po celom pankreasu a býva mi zle, je mi ťažko a som smutná.Moc Vam prajem , aby ešte bola nadej na uzdravenie a mohla ste tu byt s rodinkou, je to strašne.A vôbec ste ani neschudla ani neozltla?Lebo všade píšu, že chudnutie a ozltnutie koze bývajú časté.Velmi na Vas myslím a držím palce.
Ako ste dopadli, dajte vedieť
@laurikagab mám 49 rokov, malé deti. To ma najviac mrzí. Zasiahnutá je pečeň, kde sú metastázy a hlava pankreasu.
@sofia1979 priznaky mám posledných 8 dni, bolesti brucha.
@ivanasi Bolesti ako kedy. V noci sú veľmi silne vtedy si musím davat lieky. Cez deň sa to dá prežiť.
@soldi v Martine sú odborníci? To som nevedela. Vedela by si mi poskytnúť viac informácii?
@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny
@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny
@personaljesus13 Úprimnú sústrasť.
Je to veľmi smutné, veľa síl.

@dennissa16 áno, tumor je nejaké ložisko , hrča, ale keďže sa najviac spomína v súvislosti s onko ochorením, tak sa bežne tento výraz inde nepoužíva. tumor je teda viac zaužívané pomenovanie nádoru, ako ložisko hnisu či zápalu, výrastok.