icon

Vyliečili ste sa z rakoviny pečene a pankreasu?

12. jan 2025

Mamky poznáte niekoho kto mal rakovinu pečene a pankreasu a vyliečil s z toho?

Strana
z5
cacianka
14. jan 2025

@dennissa16 áno, tumor je nejaké ložisko , hrča, ale keďže sa najviac spomína v súvislosti s onko ochorením, tak sa bežne tento výraz inde nepoužíva. tumor je teda viac zaužívané pomenovanie nádoru, ako ložisko hnisu či zápalu, výrastok.

sofia1979
14. jan 2025

@liv1 to vážne a ani iné príznaky?Kedze sa o tom, že má rakovinu dozvedel asi nie náhodou?

liv1
14. jan 2025

@sofia1979 vramci prevencie. Dokonca dr ze tu mate nejaku cystu a nechali ho uplne tak. Nevedeli ze to ma. Riesili by to. Az po niekolkych mesiacoch zistili ze je to ono, ked bol velmi spavy a unaveny. A na konci “len” ozltol to bolo vsetko.

magic08
14. jan 2025

@liv1 v ramci akej prevencie vedia zistit nador na pankrease? ja som bola na preventivke minuly rok a okrem krvneho obrazu nerobil nic... asi zmenim doktora 😒

liv1
14. jan 2025

@magic08 on bol talian. Ale opytam sa tety presne ako to bolo. Ono ten pankreas je tazko vidno, viem ze tam sa casto na to prichadza neskoro.

liv1
14. jan 2025

@magic08 a to ti fakt nebrali moc, nemerali tlak, nerobili ekg???

grof_monte_christo
14. jan 2025

Pri rakovine pankreasu je ťažko hovoriť o nejakej prevencii. Príde to náhle. Minulý rok sme mali úmrtie na rakovinu pankreasu v rodine. Jej dcéra je lekárka, nic sa nezanedbalo co sa týka vyšetrení a aj tak nebolo pomoci.

sofia1979
14. jan 2025

@liv1 pane bože to mi je veľmi ľúto

palicka
15. jan 2025

@grof_monte_christo ale ona o urgentne nepísala. Mala som podobne problémy, chvalabohu s iným záverom, vyzerali teda dosť urgentne a neviem, ako inde, ale v našej nemocnici sa CT a mrzí robí alebo akútne pri hospitalizovanom pacientovi (ak by mala také bolesti, domov by jej neodporúčali ísť), alebo plánovaným vyšetrením

magic08
15. jan 2025

@liv1 nie, tlak som si merala predtým sama, tak som došla na to ze je vysoký, žiadne EKG, žiadny moc. Vzali len krv, to bolo všetko

magic08
15. jan 2025

@liv1 ved práve, ze ten pankreas ze zákerný v tom ze dlho ma príznaky iného ochorenia. Nedávno u nás zomrel mladý človek a niekoľko mesiacov ho riešili na bolesti chrbta, kým sa prišlo na to ze je to pankreas bolo neskoro

liv1
15. jan 2025

@magic08 kukni si na co vsetko mas vramci prevencie pravo, budes pozerat. Opytaj sa na to dr

magic08
16. jan 2025

@liv1 urcite si to pozriem a budem riesiť

monika_nm
24. jan 2025

Pekný deň prajem, je mi to veľmi ľúto čím orechadzate, verím, že je nádej, veľmi drzim palce.A ako ste dopadli na onkológii? Poslali Vás ešte na ďalšie vyšetrenia? A prosím bolelo Vás brucho a k tomu kríze? A kde prosím? Ja mam tiež veľké oroblemy s pankreasom, aj cysty po celom pankreasu a býva mi zle, je mi ťažko a som smutná.Moc Vam prajem , aby ešte bola nadej na uzdravenie a mohla ste tu byt s rodinkou, je to strašne.A vôbec ste ani neschudla ani neozltla?Lebo všade píšu, že chudnutie a ozltnutie koze bývajú časté.Velmi na Vas myslím a držím palce.

zorka71
24. apr 2025

Ako ste dopadli, dajte vedieť

personaljesus13
20. júl 2025
@anonym_autor

@laurikagab mám 49 rokov, malé deti. To ma najviac mrzí. Zasiahnutá je pečeň, kde sú metastázy a hlava pankreasu.
@sofia1979 priznaky mám posledných 8 dni, bolesti brucha.
@ivanasi Bolesti ako kedy. V noci sú veľmi silne vtedy si musím davat lieky. Cez deň sa to dá prežiť.
@soldi v Martine sú odborníci? To som nevedela. Vedela by si mi poskytnúť viac informácii?

@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny

napetra
20. júl 2025
@personaljesus13

@anonym_autor Môj priatel mi zomrel teraz v utorok na tuto hnusnu pliagu v decembri mu ju diagnostikovali mal na hlave pankreasu nador a metastazy na pečeni bojoval ako lev srdce mi puka od zialu za nim 24 rokov sme spolu boli brat sme sa mali zomrel ako 49 rocny

@personaljesus13 Úprimnú sústrasť.
Je to veľmi smutné, veľa síl.

Strana
z5