Vypadávanie vlasov

fato111
19. aug 2015

Chcem sa spytat alebo poradit co by mi pomohlo ked mi po porode zacali dost vypadavat vlasy ak ma niekto skusenost poradte.dakujem

nikolajka2
19. aug 2015

ahoj skus Revalid vitaminy, aspon mne to pomohlo.

katrin21
19. aug 2015

@fato111 mne pomohol az JUST pripavok na vlasy, Nutrilon Capillair.. uz po 2tyzdnoch som videla rozdiel, skoda, ze som o nom nevedela skor... ovela menej vlasy padaju... uz len tak bežne...

Okrem toho , ale moze byt pricina napr. v traveni ( zapal zadudka apod., anemia...), takze treba patrat aj po tom, preco ti vlasy padaju... Ja som mala silnu anemiu dlhodobo, ale aj ked sa upravila, vlasy sa az tak nenapravili, skor nechty.. ale Nutril. cap.mi pomohol hned..
Poradil mi ho jeden lekar. Kupis len u distributorov, je to katalogovy produkt... najdi si niektoho v TN kto s tym robi...
MNe Revalid, Donna hair, ani vodicky a samopony extra nepomohli... az toto.

gabyvt
19. aug 2015

Pozri si Milva kozmetiku, rada chinínových prípravkov je na rast a vypadávanie vlasov výborná,sú to prípravky na prírodnej báze.

nutrimas
20. aug 2015

@fato111 Dolezite je doplnit vitaminy a mineraly zvnutra, hlavne selen, zinok, horcik, zelezo...Najlepsie v organickej forme. Vybornym prirodnym zdrojom je napr. mak, mandle. Vhodne je uzivat makovy, mandlovy olej, pravidelne 1KL rano a vecer, pokojne aj dlhodobo. Okrem kvality vlasov si zlepsite aj kvalitu zubov, nechtov, kosti, pokozky. Zaroven makovy olej vdaka vapniku posobi ako prevencia voci osteoporoze. MOzete ho uzivat bez obav aj pocas dojcenia.
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...

martina1305
20. aug 2015

@katrin21 Just vnutorne + Milva zvonka - perfektna dvojka proti vypadavaniu vlasov 😎

katrin21
20. aug 2015

@martina1305 tu Milvu nepoznam, mooze byt.. mne pomohol uz ten Just samotny. a padali mi fakt strasne vlasy.

martina1305
20. aug 2015

@katrin21 oni maju chininovy pripravky na vlasky - sampony, vodicky, masky...mrkni www.chinin.sk, aj na FB sa daju najst

gwynet
20. aug 2015

Výborná je Victorie beauty vlasová voda s vitamínom B a placentou proti vypadávaniu vlasov. Perfektná záležitosť a naviac ampulka v balení sa dá znova zatvoriť, pretože je jej veľa a jedna ampula ti bude stačiť na 3 použitia. Ja som si takto dala vlasy do poridaku a jedna dôležitá vec, môžeš to používať aj pri dojčení.

jenifferka
20. aug 2015

Tie ampulky som myslim mala aj ja 🙂 ale nie som si istá proste taka krabicka čierna a s modrým a tiež to obsahovalo placentu 🙂 a bola som s nimi tiež spokojná , naskôr som to dostala ako darcek a potom som si to kupovala už sama 🙂 vlasy sa dali dohromady a terazky sa to snazim len udržiavať 🙂))

nikolajka2
17. okt 2015

@katrin21 - ahoj Katrin, neviem najst Nutrilon Capillair na tej stranke. Nevies poradit ci este to predavaju. Dakujem

katrin21
17. okt 2015

@nikolajka2 myslim, ze ano...

betka22betka
28. dec 2015

@nikolajka2 Nutrition Capillare je v ponuke, viem to, lebo aj ja sama to používam. Dcéra býva v BA, je poradkyňou JUSTu.