Vypadávanie vlasov a mastná pokožka po pôrode
Zdravím, som po pôrode 4 mesiace neskutočne my začali vypadávať vlasy ... Do toho mám štítnu žľazu pri ktorej striedam obdeň 2dvoje lieky a ešte aj hlava my začala neskutočne mastnieť.... Máte niektorá skúsenosti a nejaké výživovými doplnkami alebo aj šampónom ktorý my by čiastočne pomohol ? ☺️
@penkalenka ake lieky beries? A aku konkretne dg. mas? Mnw padali z hypertyreozy. Az kuty som mala a riedke..
@nevenka Tiež som mala tak, miesta bez vlasov.
No určite doplniť vitaminy zinok a D vitamin
Tiež som mala take obdobie oslabenych vlasov
zmenila som aj šampon použivam teraz už dlhši čas na prirodnej baze od Mark je proti vypadavaniu a zlepšuje rast vlasov odkedy ho použivam mam vlasy pevnejšie, lesklejšie zlepšila sa hustota vlasov . Je to tento šampon
https://zerotoxic.sk/products/mark-sampon-proti...
Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene počas a po pôrode ale dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra... čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že je potrebné ho prečistiť.. 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥🔥

Toto som ja mala po operácii štítnej (vlasy mi padali už predtým kvôli štítnej), že suché vlasy, ale mastili sa mi.
Mne pomohlo užívaniu vitamínu D.
Šampóny používam Botanic Therapy od Garnier (šampón- Honey, Ginger)