Vypadávanie vlasov - kapucínka a včelia materská kašička

1nikita
18. máj 2021

Ahojte, chcem sa opytat na Vase skusenosti ako sa zbavit vypadavaniu vlasov prirodzenou cestou. Skusala som uz vela tabletiek, vytuzeny efekt sa nedostavil a nechcem si znicit pecen a zaludok. Citala som ze moze pomoct aj kapucinka ci vcelia materska kasicka. Vacsinou po mesiaci pouzivania sa problem vyriesil. Tak som vysadila lieky a zacala pouzivat kapucinku, vceliu matersku kasicku som si objednala u vcelara, tak to vsetko nasadim a uvidim. Mate s tymito produktami skusenosti? Alebo ine prirodne produkty ktore vam pomohli? Poradte 🙂

desore
19. máj 2021

@1nikita Tricholog sa nazyva dr., ktory sa specializuje na vlasy.

renata1405
15. apr 2022

@1nikita prosim ta pomohla ti vcelia materska kasicka na vlasy malo to daky efekt? A to ma byt take odporne? Neviem ci je to pokazene alebo to tak odporne chuti.

1nikita
autor
15. apr 2022

@renata1405 Ahoj, mne pomohla hlavne na kvalitu vlasov-top, uplne mi vypadavanie nezastavilo, mojej mame uplne prestali padat vlasy, tak je to individualne..nie je to velmi chutne, musi sa to drzat v chladnicke, mne sa jedna pokazila aj v chladnicke po dlhsom case treba ju ulozit dole nad mrazak nie v dvierkach...velmi mi pomohlo zelezo asi po tyzdni mi prestali padat vlasy a asi po pol roku uzivania kasicky som zacala uzivat vitaminy na vlasy Forcapil chcem pol roka uzivat, tiez su dobre.