icon

Vypadávanie vlasov

fibinka001
16. feb 2013

prosim vas, co je dobre na vypadavanie vlasov, kojim a hrozne co sa s mojimi vlasmi deje 😒 a to uz ani nehovorim, ked si ich umyvam :-/ poradte mi, ci su nejake zarucene metody 😉 beriem sice doplnky ako magnezko, zinok, ale nezaberaju. dakujem za kazdu radu 🙂

Strana
z2
fibinka001
autor
15. aug 2014

@lucinka86 nakoniec koniec dojcenia po 7 mesiacoch 😀 ale aj zinok v tabletach, inak ziadne zazracne sampony podla mna nezaberaju....

lucinka86
28. sep 2014

@fibinka001 tak uz len vydrzat a pockat na koniec kojenia ;) dakujem za odpoved

milaninka
28. sep 2014

co sa tyka zazracnych samponov tak nesuhlasim, osobne som s tym mala problem a sampony na to ucene naozaj zaberaju len nie su volne dostupne v obchode obycajnom..... takisto je dobry forcapil, a minoxidil - rogaine - perfektna vec- keby nahodou mam rogaine na 2 mesiace (roztok co obsahuje minoxidil a kvapka sa na miesta na pokozke hlavy- ked vygoogleis recenzie tak uvidis ze je perfektny - ja urcite odoporucam) a forcail tabletky na cca 70 dni

nutrimas
29. sep 2014

@fibinka001 Pri nadmernou padani vlasov treba v prvom rade najst pricinu a tu sa snazit odstranit. Väcsinou su zakotvene v nasom vnutri. Jednou z hlavnych pricin casto byva nedostatok mineralov a stop. prvkov, zeleza, selenu, zinku, horcika. Pokial je pridruzena aj unava, moze to byt priznak anemie.
Odporucame z prirodnych zdrojov, ktore pozitivne ovplyvnuju kvalitu vlasov, Makovy alebo Mandlovy olej. Je bohaty na spominane mineraly a stop. prvky, blahodarne posobi aj na pokozku. Oba mozno uzivat vnutorne - odporuca sa dlhodobe uzivanie, 1Kl rano a vecer a taktiez na vonk. pouzitie, priamo na pokozku. Makovy olej vdaka vys.obsahu vapnika dokonca posobi preventivne voci osteoporoze.
Do pozornost by sme radi dali aj prirodnu spirulinu s organicky viazanym se,zn,fe.
Pestru ponuku ako aj prir.100% olejov, tak aj inych alternativnych pomocok najdete na nasej stranke, radi poradime.

vivien10100
8. jan 2019

Dobry den mozem sa opitat co sposobuje poguzlenie vlasov dcerke aj mne sa zacali guzlit vlasy umyjeme rozcesem a na druhy den su zauzlene az na uzlik a to aj cez den aj ked neumyte vyskusali sme vselijake sampony dcerke detske sebe dospele a stale nic.skuste pomoct

Strana
z2