Vypadávanie vlasov
prosim vas, co je dobre na vypadavanie vlasov, kojim a hrozne co sa s mojimi vlasmi deje 😒 a to uz ani nehovorim, ked si ich umyvam :-/ poradte mi, ci su nejake zarucene metody 😉 beriem sice doplnky ako magnezko, zinok, ale nezaberaju. dakujem za kazdu radu 🙂
@fibinka001 tak uz len vydrzat a pockat na koniec kojenia ;) dakujem za odpoved
co sa tyka zazracnych samponov tak nesuhlasim, osobne som s tym mala problem a sampony na to ucene naozaj zaberaju len nie su volne dostupne v obchode obycajnom..... takisto je dobry forcapil, a minoxidil - rogaine - perfektna vec- keby nahodou mam rogaine na 2 mesiace (roztok co obsahuje minoxidil a kvapka sa na miesta na pokozke hlavy- ked vygoogleis recenzie tak uvidis ze je perfektny - ja urcite odoporucam) a forcail tabletky na cca 70 dni
@fibinka001 Pri nadmernou padani vlasov treba v prvom rade najst pricinu a tu sa snazit odstranit. Väcsinou su zakotvene v nasom vnutri. Jednou z hlavnych pricin casto byva nedostatok mineralov a stop. prvkov, zeleza, selenu, zinku, horcika. Pokial je pridruzena aj unava, moze to byt priznak anemie.
Odporucame z prirodnych zdrojov, ktore pozitivne ovplyvnuju kvalitu vlasov, Makovy alebo Mandlovy olej. Je bohaty na spominane mineraly a stop. prvky, blahodarne posobi aj na pokozku. Oba mozno uzivat vnutorne - odporuca sa dlhodobe uzivanie, 1Kl rano a vecer a taktiez na vonk. pouzitie, priamo na pokozku. Makovy olej vdaka vys.obsahu vapnika dokonca posobi preventivne voci osteoporoze.
Do pozornost by sme radi dali aj prirodnu spirulinu s organicky viazanym se,zn,fe.
Pestru ponuku ako aj prir.100% olejov, tak aj inych alternativnych pomocok najdete na nasej stranke, radi poradime.
Dobry den mozem sa opitat co sposobuje poguzlenie vlasov dcerke aj mne sa zacali guzlit vlasy umyjeme rozcesem a na druhy den su zauzlene az na uzlik a to aj cez den aj ked neumyte vyskusali sme vselijake sampony dcerke detske sebe dospele a stale nic.skuste pomoct

@lucinka86 nakoniec koniec dojcenia po 7 mesiacoch 😀 ale aj zinok v tabletach, inak ziadne zazracne sampony podla mna nezaberaju....