Vyrážky na hornej pere

jankabublinka
5. máj 2014

Ahojte baby,neviete mi poradit,na hornej pere sa mi robievaju take male vyrazky,pupence,ked si tam prejdem jazykom,je to suche a drsne,aj ma z toho stipu pery,robieva sa mi to celkom casto,neviete z coho to moze byt,mna napada oslabena imunita,nema to nieco s anemiou?dakujem za odpovede 🙂

mamazem
6. máj 2014

Nemáte problémy so žalúdkom, resp. s trávením všeobecne? Na hornej pere sa zvykne prejavovať stav tráviacej sústavy, predovšetkým žalúdka...

jankabublinka
autor
6. máj 2014

@mamazem no ano,mam,tak to je preto?dakujem za odpoved

mamazem
6. máj 2014

Vysoko pravdepodobne áno, najprv musíte vyriešiť problémy so žalúdkom a tá pera sa následne vyrieši sama... príčina je v žalúdku, nie na koži, tam už sa prejavuje iba následok. Aké máte problémy so žalúdkom?

jankabublinka
autor
6. máj 2014

@mamazem nieco ako reflux,palenie zahy,bolest v oblasti hrudneho kosa,pri strese je to len horsie,musim si davat pozor nato co zjem,a kedze este kojim,nemozem nic uzivat ☹ neviete poradit nejake prirodne lieky,caje?

mamazem
7. máj 2014

Pozrite u nás v oddelení Podľa chorôb - Trávenie - Žalúdok. Máme v ponuke veľmi dobrý čaj Žalúdok a dvanástorník, koncentrát Regalen - na úpravu trávenia a určite by som odporučila vyskúšať žuť surovú Chioskú mastichu - uľavuje od bolesti žalúdka aj od stresu, je výborná pri bolestiach žalúdka z nervozity. Všetko sú to čisto prírodné produkty.

kate281988
5. apr 2018

Dobry den
Aj ja mam biele bodky na hornej. Pere a chcem sa opytat co si nato davate?