Po tom ako mi zistili cystu na vaječníku, a chválabohu že ju už nemám, tak mi začala MS meškať. Dostala som vyvoláčku 1x prišla mi na 5ty deň. O pár týždňov sa prišla opäť dal mi zas vyvolavačku a už je to 10ty deň čo sa nedostavil. Tehotná niesom. Pár dni do zadu som si všimla vyrážky na brade aj pod bradou. Čítala som veľa o tom ale niesom zástanca google poradcu .... Či to môže mať aj nejaký súvis s meškajúcou MS alebo prípadne nejaká alergia ??
@cien97 jáj, toto až po druhej, tak potom asi nie, neviem z MS si nemyslím, že by to mohlo byť, ja síce tiež sa pred MS vyhadzujem, ale je to iné nie takéto jemné, toto vyzerá skôr ako výsyp, tožvie či to má s týmto vôbec niečo spoločné, či to nemôže byť aj z jedla ak si niečo zjedla, čo bežne neješ
@caray Veď keď sa ma aj iné baby spýtajú čo mi pomohlo, tak keď som im povedala že detský zásyp tak ma vysmiali ... a keď to vyskúšali povedali že veľa drahých produktov používali ale že toto je veľmi dobre a priam ako ty hovoríš že zázrak 🙂 Tak na to už nedajú dopustiť 🙂 ...a A Ďakujem pekne 🙂
@cien97 myslím, že to môže byť aj tou vyvolávačkou, predsa len je to pre telo niečo cudzie a každé telo reaguje inak 😉