icon

Výsledky laboratórnych testov v aplikácii poisťovne

1. apr 2025

Ahojte. Vcera som bola na odbere krvi vramci preventivky. Dnes mi nabehlo v appke Dovery - iná anémia z nedostatku železa. Nic viac tam pisane nie je. Je mozne, ze nebolo zistene nic ine, okrem tejto anemie? K doktorke idem az v piatok a do telefonu mi sestricka nic nepovedala. Je mozne, ze do appky poistovne tieto vysledky nahravaju nejak postupne? Som z toho dost v strese a do piatku ma asi porazi..diky.

sisa_s
1. apr 2025

To je kod pre poistovnu, aby bol preplateny odber, nemusi ist vobec o potvrdenu diagnozu

autor
1. apr 2025

@sisa_s aha, takze teoreticky nemusi byt ani ta anemia? Dakujem

babushkaem
1. apr 2025

Nie teoreticky, ale to nie je výsledok z testov. Je to len podozrenie na diagnózu, na základe ktorej sa tie tedty robili. Ja som mala napríklad diagnózu gynekologické problémy a pritom mi brali krv len na hormonálny profil.

sisa_s
1. apr 2025

Moze, nemusi..napriklad prides k obvodnej, ze si v poslednej dobe unavena, slabsia, tak ti odoberie krv a da k tomu diagnozu anemia, lebo ma na to podozrenie/dany odber preplati poistovna pri takto zadanej diagnoze, finalnu dg.oznamuje lekar, nie aplikacia..

autor
2. apr 2025

Ja som išla obvodnej len vrámci preventívky, žiadne príznaky anémie nemám, respektíve cítim sa celkovo dobre. S doktorkou som nebola, odbery mi riešila len sestra, tak ma to zmiatlo