Výsledky laboratórnych testov v aplikácii poisťovne
Ahojte. Vcera som bola na odbere krvi vramci preventivky. Dnes mi nabehlo v appke Dovery - iná anémia z nedostatku železa. Nic viac tam pisane nie je. Je mozne, ze nebolo zistene nic ine, okrem tejto anemie? K doktorke idem az v piatok a do telefonu mi sestricka nic nepovedala. Je mozne, ze do appky poistovne tieto vysledky nahravaju nejak postupne? Som z toho dost v strese a do piatku ma asi porazi..diky.
@sisa_s aha, takze teoreticky nemusi byt ani ta anemia? Dakujem
Nie teoreticky, ale to nie je výsledok z testov. Je to len podozrenie na diagnózu, na základe ktorej sa tie tedty robili. Ja som mala napríklad diagnózu gynekologické problémy a pritom mi brali krv len na hormonálny profil.
Moze, nemusi..napriklad prides k obvodnej, ze si v poslednej dobe unavena, slabsia, tak ti odoberie krv a da k tomu diagnozu anemia, lebo ma na to podozrenie/dany odber preplati poistovna pri takto zadanej diagnoze, finalnu dg.oznamuje lekar, nie aplikacia..
Ja som išla obvodnej len vrámci preventívky, žiadne príznaky anémie nemám, respektíve cítim sa celkovo dobre. S doktorkou som nebola, odbery mi riešila len sestra, tak ma to zmiatlo

To je kod pre poistovnu, aby bol preplateny odber, nemusi ist vobec o potvrdenu diagnozu