icon

Vyšší tlak a aj pulz

terezia1998
29. jún 2023

Ahojte možno mi s mojim problémom niekdo pomôže alebo mna aspoň ukľudní ale už dlhšiu dobu sa necítim úplne Ok neviem to úplne popísať ale cítim cely deň ako mi buší srdce do toho únavu ale zároveň ako by moje telo malo veľa energie skratka sa vôbec necítim dobre nejde to toľko opísať :/ keďže som mala starý tlakomer rozbitý tak som si ho dnes zmerala u mamky aby mma to ukludnilo ale tlakomer nepotešil tlak 114/84 a pulz 101 potom spadol na 94 mám 24 rokov som anemicka ale pravidelne užívam železo plus vitamín c a magnezium som začala teraz som prišla domov a dala som si polku magnerotu aby tlak trosku spadol…chystám sa k obvodnej lekárke na další týždeň nech zoberie krv aj na skryté krvácanie a preventivku :( neviem prečo stále niečo je keď nieje to je to ale inak som vždy mala nízky tlak väčšinou 90/60 alebo 100/60 a pulz som mávala v klude 70/80 neviem čo sa to deje a ako dlho to trvá…môže sa mi niečo stať s takým tlakom ?

Strana
z2
majamat
30. jún 2023

@irusa 👍😂

eliska13
30. jún 2023

@irusa nevadí má novú doktorku tá ju poposiela všade😂u internistu a kardiológa už bola.

terezia1998
autor
30. jún 2023

@eliska
@eliska13 nie moja zlata ja chodím k hematologicke mám od nej železo na predpis ktoré mám užívať len počas menzesu to užívam a mimo neho užívam železo bez predpisu keď cítim že chyba…keďže si to liecim 2 roky tak asi viem ako mám užívať ešte niečo ?

terezia1998
autor
30. jún 2023

@irusa ja som to tu pisala už milion krát….v rodine mame vsedci nízky tlak a žijem s ním cely život a nikdy mi nespôsoboval problémy a že to meranie tlaku som si robila pretože som sa cítila zle…ja nikde nepíšem že tlak je príčina ja hovorím že tlak súvisí s tým prečo mi je zle..s tetaniu žijem od 16 a viem čo mi tetania spôsobuje no nikdy som nič na tetaniu nehadzala vždy sa našiel problém keď niečo bolo a tetania s tým nemala nič spoločne…busenie srdca a vyšší pulz mám len keď chyba železo… všetko toto som tu pisala už xxx krát stačí si prečítať moje komentáre ale pride mi že to ma každý na saláme

terezia1998
autor
30. jún 2023

Ďakujem všetkým za komentáre aj nejaké skúsenosti 🙂 niektoré komentáre som necitala na ktoré som neodpovedala nevadí svet sa nezrúti…veľmi ste mi niektoré baby pomohli, uvidim ako dopadnem u lekára…na tento príspevok vypinam upozornenia a prajem vám pekný víkend ✋🏻

Strana
z2