Vytŕča mi niečo z pošvy 😞
Zdravim vsetky maminky.Mam termin na gynekologii,len dovtedy sa asi zblaznim.
Z posvy,uplne na konci mi zvnutra visi alebo vytrca nieci zvnutra.Vsimla sim si to len dnes.Mam dvojrocnu dcerku.Rozmyslam,ci to nie je po porode ta sliznica ci nejake svalstvo vnutorne neovisia.Nieco take som pocula.
Ma to asi 1cm.
Neviete alebo nemate s tym niekto skusenosti?Nech sa nestresujem
Pro
Ahojte maminy, viete mi niektora poradit? Tiez som si dnes nahmatala nieco v posve, pri utierani, po malej potrebe, visi mi to hned pri vchode do posvy, je to ako keby kus masa, co to moze byt? som 5 mesiacov po porode, strasne sa bojim.
@lucka11985 pondelok smer gynda
Mne tiez takto trci taky akoby ,,jazycek". Mam to odvtedy co som rodila a ma strihali. Gynekologicka moja to nikdy nejak neriesila. Asi ma skaredo zasili alebo neviem
v pondelok pojdem, no dovtedy sa zblaznim :( ja som to po porode nemala, az dnes som to nahmatala. V porodnici mi vraveli, ze mam nizko maternicu... Bojim sa co to moze byt.
@lucka11985 Ja som tiež mala stále som to cítila a bol to vred na krčku,následná konizácia a bol to nechcem síce strašit karconim v štádiu naštastie 0.
@martinkojakub a teraz si v pohode? ja to citim na zadnej strane smerom ku zadku. je to akokeby zrastene zo zadnej strany. velmi sa bojim. v septembri som mala robenu preventivku, vsetko bolo ok, ale toto mi vybehlo az teraz, resp. az vcera som si to vsimla pri malej toalete.
@martinkojakub vybrali ti potom aj maternicu?
Dakujem za vase komenty, dnes som bola na gynde, tak vraj je to defekt po porode, kde som bola sita a z namahy mi zisiel nizsie, vraj je to bezne... Tak som si vydychla.
@lucka11985 Nie.Ale keby sa mi to vratilo,museli by.
@lucka11985 ahoj ako sk stym dopadla čo to bolo
@katika1811 Už je neaktívna.

@miirkka1 ako si dopadla?