Výživový doplnok Shatavari
Rada by som prečítala vaše skúsenosti - názory týkajúce sa výživového doplnku SHATAVARI, ktorý okrem iných vlastne ovplyvňuje hormonálnu rovnováhu žien. Momentálne som po spontánnom potrate, ešte sa mi nedostavila ani prvá mrcha. Dnes som navštívila lekárku, ktorá oficiálne praktizuje čínsku medicínu, a na tento môj problém som od nej dostala toto Shatavari. Mám to brať aspoň 3 mesiace.
Píšu o ňom nasledovné:
Regeneračné účinky Shatawari, najmä na ženský reprodukčný systém sú dávno známe. Shatawari tonizuje a posilňuje činnosť ženských reprodukčných orgánov a je už tradične používaná pri premenštruačnom syndróme, bolestivej menštruácii... Tiež podporuje tvorbu krvi v tkanive reprodukčných orgánov, čím pomáha pripraviť maternicu na počatie a pomáha tak v liečbe neplodnosti. Pôsobí tonizujúco aj po pôrode, kedy je prospešná v tvorbe mlieka, upravuje maternicu a hormóny.
Toto množstvo zdraviu prospešných vlastností má Shatawari vďaka obsahu phyto-estrogénov, hormónov upravujúcich správnu hladinu estrogénu, ktoré tiež zohrávajú dôležitú úlohu pri udržaní ženského tela dlhodobo zdravého. Klinické štúdie odporúčajú rastlinný estrogén, pretože nemá negatívne vedľajšie účinky. Pre mužov je Shatawari vyživujúce tonikum podobne ako ženšen. Táto rastlina vďaka svojim vyváženým vlastnostiam pomáha regulovať rast, pôsobí upokojujúco, je výživou pre celý organizmus a spolu s Ašvangandhou a Brahmi je znamenitá aj pre deti. Tiež sa odporúča seniorom pre zmiernenie suchosti organizmu, ktorá je súčasťou prirodzeného procesu starnutia.
@topanka Áno 🙂
No super vyskusam a uvidim dufam ze pomozu dufammmmm😀
Caute baby zacala som uzivat Shatawari tak uvidim ci pomoze 😊
Caute baby uzivam satawari a menzes som nedostala meskami 4 dni ale testy su negativne bolo mi raz rano zle som zvracala co umna nebyva zvykom je mi divno.od zaludka ale testy negativne co mi moze byt???
Menzes som.mala doteraz presne na 28 den
Ja som veľmi na bylinky a tak, ale shatawari mi teda vôbec nesadlo...
Myslis ze mi to.porobilo.zlobu????
@widy33 ahoj aj ja som trpela na endometriozu a nedarilo sa nam baby bola som aj na laparke 2x ale hormony mi nastastie nedavali (ani by som ich nebrala 🙂 ale nakazali otehu.... hoci sme nakoniec skoncili na umelom a podarilo sa 😵 tak ja som vela studovala o prirodnych cestach liecby a mne teda asi najviac pomohla akupunktura a bylinne odvary od nich..... dokonca aj moj gynekolog sa cudoval ze cysty sa zmensili lebo ze vacsinou sami od seba nezmiznu ani sa nezmensia... mne priamo akupunkturistka dala namiesat na endometriozu specialne koncentorvane odvary z bylin ktore sa pili jeden druh od MS do ovulky a dalsi druh od ovulky do MS. boli to silne cistiace zmesi bylin a zda sa ze pomahali.
plus este som sa docitala a vela som toho studovala ze pomaha cistit pecen kde sa odburava nadbytocny estrogen (cize pestresovy caj, olej....) a vyrazne zvysit prijem vitaminu E ktory reguluje hladiny estrogenu. plus vynechat cokolvek co obsahuje fytoestrogen cize psenica, soja. a urcite by som vsadila aj na cistiace enzymy ako je serrapeptaza alebo wobenzym a pod. minimalne pomozu v boji proti zrastom a zapalom ktore endo vyvolava. no a samozrejme cvicenie bud mojzisova alebo joga nieco co vyslovene rozprudi energiu v oblasti podbruska lebo ze endo vznika aj z toho ze energia stangnuje v tejto oblasti.
teraz nastastie je velmi vela pripravkov ktorymi sa da proti endo bojovat a netreba to riesit umelymi hormonmi. vyzaduje si to ale vyraznu zmenu zivotospravy a celkovo zivotneho postoja. drzim palce vsetkym kockam ktore s touto diagnozou bojuju.
Baby, co ste jedli satavari pri uspesnom IVF, v ktorej faze resp. ako dlho pred ste zacali?
@ivankalaco Koľko tabletiek Shatavari ste uživala denne prosím?
@sugar8 Ahojky, užívala som 2 ráno a 2 večer..takto aspoň 3 týždne a potom stačí 2 kapsule ráno. Práve dnes si ich idem opäť objednať ..
@ivankalaco Už mám kúpené Shatavari. Až teraz som si všimla, že to je fytoestrogén. Ak sa nemýlim, estrogén tvoria vaječníky od 1.dňa cyklu po ovuláciu. Potom nastupuje progesterón. Berieš počas celého cyklu, alebo len po ovuláciu? Ďakujem
@sugar8 Ahojky, nerobila som prestávky, vždy som ich užívala 2-3 mesiace v kuse.. Zaujímavé je, že vždy v tom období sa mi podarilo otehotnieť (3x)..
Zdravím
18 rokov mám nepravidelnú menštruáciu a beriem Minervu na jej vyvolanie.Mám 40 r. Pokušame sa i babåtko.Zistli mi ,že som v predčasnej menopauze a vaječniky sú nefunkčné...Skúsam to teraz s tbl.Shatvari.Má tu niekto istý problem ako ja?Myslite ,že mi Shatavari pomôže upraviť menstruacny cyklus a otehotnieť?
@ivankalaco mali ste predtym problem s otehotnenim? Sugar8
@janula1710 áno
@salwusa dobrý deň, viete kde ste objednávali?
Ahojte 🤗 mam na predaj 1plne balenie Satavari (60tabliet plus 14tabliet z druheho balenia) ja ich uz nevyuzijem 🙂 cena 10eur 🙂
@125romi125, ak ešte, pošlete mi ich prosím?
Ahojte, ak by mal niekto záujem, predám 2 balenia Shatawari sypaného čaju. 1 balenie nenačaté, z druhého minutá 1 dávka. Dátum spotreby viď foto 27.12.2023. Dôvod predaja - našťastie mi chvíľu po kúpe už nebol potrebný 😊
Predám obe balenia za 7€ aj s poštovným (mňa len tieto dve balenia bez poštovného vyšli na 10€). Príp.osobný odber BA - Lamač.
pozrite shatavarim.er
nedavno som nasla aj nejake studie k ucinkom tu https://www.flexity.sk/tipy-joga-clanky-rady-na...
aj ja som si ich kupila v bio kvalite a idem s nimi vyrovnavat hormony♥️

A ako dlho sa uzivaju???