Za aký čas začne Trittico účinkovať na úzkosť?
Kedy vám začalo zaberať na úzkosť?,viem ze tento liek je aj na nespavosť no užívam 6 ty týždeň pomalí a účinok nebadam🤷♀️beriem celú 1 tabletu večer.
A cez deň neberieš nič? Ja mám cez deň iné a na noc mám tritico 1-3 . Podľa potreby ale to bolo postupne pridávané od lekára. Ja som stále plakávala ( úzkostno-depresívna porucha a neorganizovaná nespavosť ) a myšlienky mi stále behali po rozume. Teraz mám relatívne pokoj.
Tak ak máš bábo, tak by som asi moc tritico nezvyšovala. Ale to je iba môj pohľad. No možno ak ti nepomáhajú lieky, tak riešiť s psychiatrom na kontrole. Uvidíš ako sa budeš dovtedy cítiť. Všetko potrebuje svoj čas. Zo začiatku som tiež mala iné lieky a teraz mám tieto. Ale na panickú úzkosť mám aj xanax 0,25 podľa potreby. Ale všetko musí určiť iba lekár. Každý inak reagujeme na rôzne lieky
@jessi06 no tých AD je viac, tak doktor bude najlepšie určovať liečbu. Ale zjavne potrebuješ ich aj cez deň. Inak ti to nebude stačiť. Tým, že v noci musíš vstávať k babu, tak preto tritico nenavyšovať. Budeš spať a nemusíš zareagovať. Ja s tlakom zatiaľ problém nemám výrazný. No kopu iných ochorení. Tiež mi nemôžu nasadiť hocičo. Už by som nechcela byť na tom ako predtým.
@jessi06 ako vám zabral sertralin a trittico, zlepšilo sa to?
@zuzanaa239 vysadila som ho koli nežiaducim učinkom

@jessi06 a ako spis v noci? Kolko hodin? Budis sa? Ci?
Vyckaj este tak 2-3 t a ak sa situacia nezlepsi, kontaktuj svojho psychiatra, je mozne, ze bude treba pridat ine lieky/zmenit liecbu… to je bezny postup 🙂