Začatie užívania antidepresív počas materskej dovolenky
Ahojte, kedze som uz v minulosti AD uziva viem, ze prve dni tyzdne moze byt cloveku este horsie.
Nasadzovali ste si niekto AD pocas materskej ked ste boli s detmi doma? Ako ste to zvladli?? Pomohol Vam niekto alebo ste jednoducho fungovali cely den same?
Doktorka mi predpisala citalec. Mate skusenosti? Pomohol Vam?
Ahoj, ja užívam od narodenia dcéry. Niekoľkokrát sa mi aj menili lieky. Fungovala som okolo malej normálne. Ak som mala nepríjemné myšlienky, alebo som cítila že mi je naozaj zle tak som chodila pár dní k mamine.
Ja som nasadzovala teraz v lete a toto som vobec neriesila. Mam dve male deti a chodim do prace. Nebolo mi super ale dalo sa to zvladnut, ty si dokonca doma
Ja tiež a úplne v pohode prebehli tie prvé dni,týždne. Možno trošku väčšia únava, ale odkedy som mama, tak som unavená stále 😅 tiež som mala najprv strach, ale Paretin mi super sadol. Akurát som pribrala pár kíl

Ja. Myslela som len na to ako bude dobre. A stalo to za to.. zbytocne som sa trapila mohla som ich nasadit uz hned a usetrila by som sa tych par mesiacov co som to v sebe potlacala.