Záchvat kašľu vždy v rovnakom čase

natyyyyy
19. apr 2020

Začala som mat 2 týždne dozadu silnú pelovu alergiu na ktorú mi nepomáhali žiadne lieky na predpis tak som po 2 týždňoch vyskúšala voľnopredajný claritin a sprej do nosa ( automaticky zabrali na neznesiteľné škrabanie hrdla, svrbenie uši oči a upchatý nos ).
No odvtedy ma už 4.noc každé ráno presne o 4 ráno chytí záchvat kašľu ktorý pretrváva tak 30 minút, cítim ako sa mi začína pomaly ťažko dychat a po 30 minútach to prechadza a všetko je vporiadku. Celý deň dobre a o 4 vnoci to príde znova, ale ako švajčiarske hodinky. Stretli ste sa niekto už s niečím podobným? Je to suchý kašeľ no medzi tým cítim aj hliny v hrdle..

iriska13
19. apr 2020

@natyyyyy nemôže to byť astma? Tiež som takto bola a hlavne v noci som kašlala....

simca06022011
19. apr 2020

No ja to mam ráno (našťastie nie o 4tej).. Z toho, ze v noci mi všetko zateka z nosa a potom ráno pol hodinu kašlem ako o dušu. Nevykasliavsm. Nič z "pľúc" len tie hlieny z nosohltanu. Celkom mi pomáha čistiť nos večer ale aj tak to nie je záruka 😔

sense
19. apr 2020

Nemozes to mat zo zatecenych hlienov? Mavam to aj ja ale nie o 4rano ale po prebudeni... potom ma to prejde a cely den ok

simsalabim
19. apr 2020

@natyyyyy astma. U mna sa zacala prejavovat rovnako. Kazdu noc v rovnakom case neskutocne zachvaty kasla. Ked mi potom lekarka merala plucnu kapacitu, bola znizena takmer na 60%...ked mi nasadila lieky, cca o 2 dni som pochopila, ako velmi som mala tu kapacitu znizenu. Cez den som pritom vobec nemala pocit, ze nejako lapam po dychu, len v noci, co ma to budilo. Vraj pre astmu to je typicky prejav.

ikonica
19. apr 2020

Pozri si organove hodiny... Presne o stvrtej je cas pluc 🙂

liana03
19. apr 2020

@natyyyyy Tiež si myslím, že ide asi o astmatický záchvat, mama takto mala celý týždeň záchvat vždy v noci v rovnakom čase, lekárka jej hovorila že sa mohla zadusiť, jej to vzniklo z alergie. Ak môžete, navštívte čo najskôr lekára.

martina8888
19. apr 2020

je to astma, aj mne to prislo tak nahle. treba ist k DR, da ti lieky, bez tych to neprejde.