Začíname s antidepresívami
Ahojte sú tu ľudia ktorí užívajú antidepresiva ? alebo najlepšie ešte len začali užívať? ako sa cítite? ja mam dnes 5 deň kvôli uzkostiam , a hľadaniu chorôb co mi môže byť a namyslaniu si . Všetko to začalo panickymi záchvatmi. Ja som si vždy nahovorala ze to mam so srdcom niečo ze zomriem. nevedela som si pripustiť ze to je Panika . Tak užívam lieky 5 deň som Pn momentálne. lebo posledné dni po záchvatoch mi skakal tlak tep no nezvládala som to v robote ..teraz pri užívaní sa cítim ako madrogovana , včera v noci som nič nespala mala som zas panicky záchvat večer bolesti hrude srdca tep, tlak . Cítim sa tak mimo , unavená, Príde zlepšenie? sú to asi normálne prejavy kým si telo zvykne ci ?
normálne prejavy aké sú na zač. užívania AD.
nepredpísal ti psych. oblbovák? napr. Neurol, lexaurin a pod. Ak nie - zavolaj a pýtaj si. pomôže ti to kým ad začnú účinkovať.
na spanie si pýtaj liek na spanie. o mesiac keď začnú AD dobre účinkovať, oblbovák a liek na spanie vyhodíš. už to nebudeš potrebovať.
@anonym_5dd58c ďakujem áno mam neurol predpísaný. už som si dala asi 4 x . keď nastane taky atak . dnes rozmýšľam ze už si dám hneď pred spanim ten neurol automaticky . na spanie nemám nič. takže musím čakať kým to prejde .
Moje zlaté 😪 posielam objatie a prajem veľa síl. Verím že sa uzdravíš a budeš iba spomínať na toto obdobie ako na minulosť 🥹
Neviem si ani len predstaviť, čím prechádzaš
ahoj ja som tiez zacala teraz brat, 3. den a citim sa zatial normalne, ziadne problemy. ucinok by mal nastat po 2-3 tyzdnoch.
@anonym_autor začiatky užívania AD sú ťažšie, ono ten efekt príde po zhruba 2 týždňoch.. ..vydrž a bude dobre. ak sa budeš cítiť zle užívaj Neurol..
Moje zlaté 😪 posielam objatie a prajem veľa síl. Verím že sa uzdravíš a budeš iba spomínať na toto obdobie ako na minulosť 🥹
Neviem si ani len predstaviť, čím prechádzaš
@curlie jeeej ďakujem za pekný komentár, no myšlienky už boli všelijaké. ale cítim ze som trosku kľudnejšia len ešte ten strach je a panicke záchvaty. :( ďakujem pekne za milé slová ❤️
@anonym_autor začiatky užívania AD sú ťažšie, ono ten efekt príde po zhruba 2 týždňoch.. ..vydrž a bude dobre. ak sa budeš cítiť zle užívaj Neurol..
@knmmch ďakujem áno dávam si v nevyhnutných prípadoch

normálne prejavy aké sú na zač. užívania AD.
nepredpísal ti psych. oblbovák? napr. Neurol, lexaurin a pod. Ak nie - zavolaj a pýtaj si. pomôže ti to kým ad začnú účinkovať.
na spanie si pýtaj liek na spanie. o mesiac keď začnú AD dobre účinkovať, oblbovák a liek na spanie vyhodíš. už to nebudeš potrebovať.