Zákaz návštev v nemocnici
U nás v nemocnici je zákaz návštev
Zaujíma ma ale v akých prípadoch urobia výnimky
Potrebujem schopné argumenty
Starý otec je po mozgovej príhode a nerozpráva
Dovezú ho zajtra, doteraz sme ho navštevovali v susednom okresnom meste, kde bol na jiske a tam nám to povolili
Teraz však pôjde na interne oddelenie a tam nás nepustia
Psychicky to berie ťažko je aj po amputácii prstov na nohe
Mám cvičenia na rozvoj reči kým nebude prepustený a môže navštevovať logopeda
Ďakujem za každú cennú radu
@trendyy ale testuje sa. Moja mama prišla minule na urgent, bolo jej zle, spravili test a šup na covidové. Mala menšiu porážku ALE test bol pozitívny, pričom jej nič nebolo - čo sa týka nachladnutia.
@micusa2222 toto nie sú dôvody, prečo nie sú povolené návštevy. Nepúšťajú ich, pretože pribúdajú chorí na covid a chripku. 🙈.
@micusa2222 nozokomiálne nákazy ti nič nehovoria? Pacient nie je v sterilnom prostredí. Toto nie je dôvodom, aby sa k pacientovi nepustila na pár minút návšteva. Hlavne ak je stav vážnejší
@kvetinka75 tiež to považujem za psychiatriu, obzvlášť, ak máme respirátory. akoby bol problém napísať: vstup zakázaný ľuďom s respiračnými ochoreniami a pre zdravých: vstup povolený len s respirátorom.
@kvetinka75 nie..mne hovoria za všetko všetky tie dôvody, ktoré som uviedla..ak si prečítala príspevok..
Nič normálne za primárnom oddelenia argumentuj tým ze si dáte respirátor vydezinfikujete ruky a budete len chvíľočku..
Povedz mu ze je to tvoj jediný dedko.
A ze pôjdete dnu len jeden pripadne dvaja...

@panelacikova chripková/covidová sezona. Všade v nemocnici by mal platiť zákaz návštev. Ak niekoho ukecáš pustia, ak nie, smola. Čistá psychiatria toto. Ľudia tam umierajú osamotení. Aspoň k tým vážnejším stavom by sa mohli púšťať.