icon

Zákaz návštev v nemocnici

21. mar 2023

U nás v nemocnici je zákaz návštev
Zaujíma ma ale v akých prípadoch urobia výnimky
Potrebujem schopné argumenty
Starý otec je po mozgovej príhode a nerozpráva
Dovezú ho zajtra, doteraz sme ho navštevovali v susednom okresnom meste, kde bol na jiske a tam nám to povolili
Teraz však pôjde na interne oddelenie a tam nás nepustia
Psychicky to berie ťažko je aj po amputácii prstov na nohe
Mám cvičenia na rozvoj reči kým nebude prepustený a môže navštevovať logopeda
Ďakujem za každú cennú radu

Strana
z2
kvetinka75
22. mar 2023

@panelacikova chripková/covidová sezona. Všade v nemocnici by mal platiť zákaz návštev. Ak niekoho ukecáš pustia, ak nie, smola. Čistá psychiatria toto. Ľudia tam umierajú osamotení. Aspoň k tým vážnejším stavom by sa mohli púšťať.

kvetinka75
22. mar 2023

@trendyy ale testuje sa. Moja mama prišla minule na urgent, bolo jej zle, spravili test a šup na covidové. Mala menšiu porážku ALE test bol pozitívny, pričom jej nič nebolo - čo sa týka nachladnutia.

kvetinka75
22. mar 2023

@micusa2222 toto nie sú dôvody, prečo nie sú povolené návštevy. Nepúšťajú ich, pretože pribúdajú chorí na covid a chripku. 🙈.

kvetinka75
22. mar 2023

@micusa2222 nozokomiálne nákazy ti nič nehovoria? Pacient nie je v sterilnom prostredí. Toto nie je dôvodom, aby sa k pacientovi nepustila na pár minút návšteva. Hlavne ak je stav vážnejší

panonia
22. mar 2023

@marca12 Ty máš bohate skusenosti s nemocnicami a ja tam pracujem. Ja bez toho aby to odsuhlasil primar, alebo službukonajúci lekár nikoho pustit nemôžem. Aj tak máme všade kamery. Ak je niekto v kritickom stave tak ma povolené návštevy inak nie.

panelacikova
22. mar 2023

@kvetinka75 tiež to považujem za psychiatriu, obzvlášť, ak máme respirátory. akoby bol problém napísať: vstup zakázaný ľuďom s respiračnými ochoreniami a pre zdravých: vstup povolený len s respirátorom.

marca12
22. mar 2023

@panonia To si ty,ale nie vsetky kolegyne su rovnake.

micusa2222
23. mar 2023

@kvetinka75 nie..mne hovoria za všetko všetky tie dôvody, ktoré som uviedla..ak si prečítala príspevok..

marlent
23. mar 2023

Nič normálne za primárnom oddelenia argumentuj tým ze si dáte respirátor vydezinfikujete ruky a budete len chvíľočku..
Povedz mu ze je to tvoj jediný dedko.
A ze pôjdete dnu len jeden pripadne dvaja...

Strana
z2