Zákaz vychádzania a výlet do prírody.
Ahojte. Zaujímalo by ma či by niekto vedel podrobnejšie na čo sa vzťahuje zákaz vychádzania. S priateľom bývame obaja s rodičmi, a chceli by sme ísť autom do prírody, na bicykloch a tak. Len niekde som sa dočítala, že takto nemôžu chodiť ľudia z rozličnej domácnosti. Vedel by mi niekto 100% povedať, či môžme ísť spolu do prírody alebo nie? Chcem sa vyvarovať problémom. Ďakujem 🙂
@namornicka ďakujem veľmi pekne za ujasnenie situacie 🙂
@ajka0207 že ľuďom nesibe. Ze keď sa vydá nejaké nariadenie, tak sa dodržiava, lebo inak sa reálne rozdávajú pokuty, že sa nerobia a nevykonávajú absolútne zbytočnosti, že sa testuje, pravdivé údaje sa dávajú atd
@tncka keby si bola taka mudra, tak si precitas, ze asi OP je na nic;)
@hederamonstera tak smola🤣
@maciatkolulu cize myslis ze taliani, spanieli, francuzi su nedostatocne disciplinovani?
@ajka0207 áno, podľa mňa áno, začali oveľa neskôr chápať, že je to vážne. Rakúšania sa dúfam, začnú neozaj po veľkej noci "zobudzat" k životu.... Aj keď sa porusovalo samozrejme aj v rakúsku boli naoarene pokuty a medialozivanr a neviem ci by sa ti chcelo dat 3690 za návštevu ihriska, alebo 500 eur za chlipanie cofee to go s kolegyňou v parku, pripadne 500 eur za nedodržanie odstupu v obchode, pripadne keby policajta zaujímal tvoj nákup životné dôležitých potravín, či potrieb
@ajka0207 francuzi mali komunalne volby ked uz bolo zle, spanieli velky futbalovy zapas, proste rychlo este stihnut 🤔 a to prispelo k zrychleniu sirenia. Teraz ked je uz zle tak maju uplny zakaz vychadzania a Macron sa nechal pocut, ze su vo vojne.
https://milujemtaliansko.sk/kruta-pravda-o-lomb...
Hlavne tu je výborné vysvetlené, prečo to.vzniklo v Taliansku tak, ako vzniklo - v ostatných krajinách tiež veľa.podcenili..
@namornicka Francúzi majú síce zákaz vychádzania, ale môžu normálne chodiť do práce, na nákupy, aj na prechádzky v okolí bydliska, len musíš na všetko vyplniť "papier".
@lucka1222 mozu ist do100m od domu, cize nemozes si ist zabehat ani na bicykel ani do lesa. Na nakup potravin, lekaren, lekar. Oni su fakt uvazneni v bytoch, nehrozi, ze cela rodina na prechdzku. Vsade s tym papierom.
@lucka1222 hovoril mi kamos, ze ti co su pracovne v parizi a ziju v malych bytoch v nie najlepsich stvrtiach a mozu iba 100 m po tom sidlisku 🙄 ze su z toho na prasky. Na Sk sa mozes aspon odbiezt do prirody a vyvetrat si hlavu, alebo si zabehat dalej.
@namornicka môžu ísť na prechádzku do vzdialenosti 1 km od bydliska na 1 hod. denne, a športovať sa nesmie medzi 10 h. - 19. h., takisto nákup iba v mieste bydliska. Sestra žije pri Paríži v malom mestečku, takže tam našťastie majú kde vybehnúť.
@hederamonstera napr.adresa trvalého pobytu...v občianskom preukaze...

@hederamonstera jednoducho podla obcianskych nie?🤣🙈