Zaľahnuté ucho a ozveny

zazu77
22. feb 2025

Dobry den, pisem opat o radu, kedze mi problemy s uchom pretrvavaju a medicina je bez odpovedi. Mam dlhodobo zalahnute ucho, pocujem skreslene hlasy, ozveny, dokonca aj kroky, vlastny hlas, vsetko sa mi ozyva. Je to neznesitelne. Diagnoza znela : tinitus, kedze sa mi striedali aj rozne zvuky, piskanie, buchanie, na to by sa dalo zvyknut, ale toto zalahnutie a prenos zvukov je neznesitelny. Mam za sebou niekolko sedeni akupunktury, chiropraktika, atd. Bezvysledne. Ano, mam stres, pretoze tato situacia je velmi stresujuca, trva to uz vyse 8 tyzdnov a ja uz neviem co dalej. Skusala som do ucha kvapky, olivovy olej, ale nic. Mal niekto takto dlho podobny stav? Beriem milgammu aj magnezium. Dufala som, ze po 2 mesiacoch pride ulava, ale nic. Dakujem

bloger
22. feb 2025

@zazu77 Zapchaj si dierky na nose a fúkni. To by ti malo uvoľniť.

zazu77
autor
22. feb 2025

@bloger tento manever robim denne x krat. Ale nic. Puka ale nic neodlahne.

bloger
22. feb 2025

@zazu77 A prefukovanie uší ti nerobili? Ja som to mal ako malý. Zle som počul. Všetko sa mi ozývalo a počul som skreslene.

zazu77
autor
22. feb 2025

@bloger nerobili veru.

tara
28. feb 2025

@zazu77 pomohlo ti niečo? ja mám tento problém už tretí tyždeň. Vyšetrenie na ORL v poriadku, nič nenašli. Ale stále mám zaľahnuté pravé ucho. Teraz si dávam antihistaminiká, nakoľko vraj môže byť zúžená eustachova trubica. Ale zatiaľ tiež žiadny výsledok.