icon

Žalúdočné kŕče po užití Sumamedu: Čo robiť?

12. jan 2025

Ahojte, berem sumamed a citim krce v zaludku. Napriek tomu, ze som si ich nedala na prazdny zaludok a beriem probiotika. Mam pokracovat v liecbe? Zatial som vzala 1tabl z 3. Dakujem za rady.

Strana
z2
autor
12. jan 2025

@tanika nam sa mykoplazmy drzali v hrdlach. Skrtiaci kasel. 40teploty. 1dieta to dalo bez atb. Muz skoncil a obojstrannym zapalom pluc😣ja som telo 7dni nechala bojovat v 39tepl. Ale ked ma ten kasel zacat skrtit v hrdle, uz som to nedala a isla k dr. Crp 6. Pluca ok. Vzala krv, vytery. Mykoplazmy. Ale vtedy sme to nich v dutinach nemali. Tebe v nose nic nevyslo?

tanika
12. jan 2025

Nie v nose boli vytery negativne 27.12. Ale z krvi boli 27.12. Hranicne v IgG pozit a v IgA hranicne ale 9.1. mi zobrala výter špeciálny z hrdla a10.1. Poobede mi volala ze aktívne pozitivne mycoplazmy. Ja ani teploty ani kadel mozno troska ked mi zatekaju hlieny ja mam problem hrdlo trocha a hlavne nedoliecene dutiny neštátne😏 preto mi ide hlavne o to orl lebo nikto cez sviatky neordinoval 20.12. -7.1. Orl nerobili a obvodavi tu u nad jeden na celu myjavu no des to bol úradovali od stola… na pohotovosti mi atb nedali ved verp nôžky bez teploty a farebných hlienov . Ake mne sa to takto ťahá od 24.12. A to uz bolo dobre a pozom bum 5.1. Odznova dutiny citim …
Take zahlienené plne nie a nie vysakat a ked vysavam tak ciste číre 🙈😏 som zufala.

taktotedanie
12. jan 2025

@tanika mozete mat dve “chorob” sucasne
Aspon nejake mukolytikum aby sa vam tie hlieny spustili a nestalo v dutinach

autor
12. jan 2025

@tanika nieco na riedenie hlienov?

tanika
12. jan 2025

@taktotedanie zase sinupret akut a dam aj erdomed ??? Momentasone sprey a otribin ja mam hlavne to iúste do čelných dutin opuchnuté a tym pafom mam problem alebo teda v čelných je problem 🙈 preto musim ist ns to orl k primárovi odbery dobre spravit a ci nebude treba aj koktikoidy prednison na odpuch leno betiem fixit180 rano aj vecer . Aerinazu skusim rste zsjtra dnes som sa bála mne sy z nej zvýši tep 😏
Zsjtra idem ns odber krvi rano zaplatit crp , KO , aslo ako mi kázali na orl len moja obvodna mi zo v piatok uz nechcela spravit ze na čo a dala rovno podľa tych pozit. Mycoplaziem atb s hotovo dokonca ze tym ani uz nemusim ist . Moja obvodna cele zle . Chronicky dutinar a HIT je pre ňu problem 🥲
Pani doktorka prosim vas ako si tie hlieny zriediť ???
Bojim sa že skončím na operačnom stole po 4 rokoch s dutinami 🥲

taktotedanie
13. jan 2025

@tanika mukolytikum - co vam zabera

tanika
19. jan 2025

Ahoj prosím ťa pisala si ze v roku 2019 si mala mycoplazmy a 2 balenia sumamedu. Ake si ty mala priznaky??? Inak ja na orl ns tej kontrole 14.1.som dopadla tak vsetko presvietil teda dutiny kamerou takou ako keby hadickou a msm vsetko ciste dokonca bez hlienov . Vytery nerobil 😏 co na naštvalo a povedal mi ze po zápale dutin tym ze som chronicky pacient a operované boli budú sa mi dlhsie tie sliznice hojit aj mesiac kludbe od prepuknutia choroby . Podla neho títo mycoplazmy nespôsobili on nevidel dvôvod brat 3 bal atb kedze som hit a reagujem na atb zápalom dutin cize opuchom mam si ich nasadit a ked bude ozaj potrebne a bolo🤷‍♀️
Lenze mne zatekaju hlieny obcas mi to ak opucha a boli ma čelo. A od vcera vecera sa my zacalo zle dýchať nedalo sa mi z celých pluc nadýchnuť a neviem spat na chrbate a boku sim taka zadychana , kasel ziadny mozno trocha oddrhnem to vsetko . Isla som teda na pohotovost tam samozrejme vsetko ok zdravy clovek ale tym ue som jej to cele povedala zozname mi kázala nasadit ten sumamed hoci bez teploty dychanie u nej ciste crp nizke ale ue toto mi uz mozu robiť tie mycoplazmy kludne a problem moze byt aj s tych dutin ze mi zatekaju tie hlieny dolu a ja nekaslem tak som ich vcera nasadila a uvidim čo na to moja HIT ka
Ty ako tie priznaky mycoplaziem ??? Dik za odpoved.

autor
20. jan 2025

@tanika vysoke horucky a skrtiaci kasel.6dni prirodna liecba.potom 2bal.sumamedu.zabral

tanika
20. jan 2025

Prírodná liečba to ma zaujima ale dcera chuda 3 atb po sebe lebo prve zinat zle nasadené 2 ciplofloxacin su potom sa priso na mykoplazmy. ….ze vraj stacia ake pk dvoch tyzdnoch opäť kasel ide my porazit .

autor
22. jan 2025

@tanika nac otvori bunku a olive leaf extract ich zabije.ja som brala aj citricidal..

Strana
z2