Zápal močových ciest
MAminky ahojte, prosim vás mám rezanie v podbrušku a pálenie pri močení, behám často na wc, trvá to cca 3 dni, no dnes som sa mi 2x stalo, že som si všimla, že mám na papieri niečo ako krv - prirovnala by som to ku špineniu pred MS, aj ma napadlo, či to nemôže byť ona, ale tú mám dostať až v sobotu/nedeľu (beriem HAK). Nestalos a to niektorej z vás? Keď som mávala zápal močových ciest, vždy ma rezalo palilo pri čúraní, no nikdy som tam nemala "špinenie" resp. som si to nikdy nevšimla. Chodila som k urológovi a ten mi predpisoval flector prášok a cyc kontrol - oboje mám doma a aj som ich začala užívať...preto som ešte nebola u lekára. Ak tu je nejaká maminka, ktorej sa t tiež stalo poraďte čo s tým. Ďakujem
na tieto zapaly mocovych ciest je velmi dobry aj caj, pripadne tabl. z rastliny cistus incanus ...
@smile31 Mne pomohlo,vlastne ma to aj vyliecilo toto.Cele brucho natriet,niecim mastnym,(sposob ako pri svedskych kvapkach), a na to asi takých 7 kv tea tril oiil.a poriadne rozotriet,alebo do vlazneho sedacieho kupela dat taych 15 kv, a zotrvat 20 minut v kupeli Robit denne az do vyliecenia
och tieto zapaly, ja som mavala casto a potom som sa 3 roky drzala, 29.9. som dostala zapal a 14.10. znova ☹ ta bolest je fakt neznesitelna, neviem preco ale od bolesti ked mi kazu si nieco dat mne ani 1 tabletky nezaberaju, proste iba cakat kedy zacnu ucinkovat ATB, do vtedy skapinam niekolko hodin, urolog mi nasadil urovaxom na prevenciu, dufamn ze to zaberie, ja uz mam strach ked trosicka ma zastipe ci zas nemam. Ja ked mam zapal pijem praslickovy caj,a praveze cez zapal treba pit casto a hlavne mocopudne caje ci urologicky aby to slo prec.

@domx ja som tiez skoncila na atb ale ten petrznelnovy caj si davajte kludne aj tie 3 dni urologicky z toho budte behat stale na wc