Zápal pankreasu

ankiki
18. nov 2012

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto má skúsenosť so zápalom pankreasu? Potrebovala by som sa s vami poradiť ohľadom toho, ako sa z toho úplne dostať. Napriek tomu, že už prešiel vyše rok po akútnom zápale, následnom vybratí žlčníka, stav sa výrazne nezlepšuje. Aj keď už neprechádza do záchvatov, bolesti sú opakované a časté najmä vo večerných a nočných hodinách. Na nízkotukovej diéte je stále. Lekári sa k tomu akosi nevedia adekvátne vyjadriť. Ďakujem! 😉

vivusika
18. nov 2012

@ankiki akútny zápal pankreasu plus znížená priechodnosť pažeráka bola diagnostikovana aj môjmu mužovi pred tromi rokmi. Napriek liečbe a tvrdej diete sa mu stav takmer vôbec nezlepšoval, až mi kamarátka dala kontakt na liečiteľa, s ktorým mala ona veľmi dobré skúsenosti a čuduj sa svete, pomohol... nie však zázrak do troch dní, ale postupne, bylinkovým čajom a výživovými doplnkami pomaličky ale po takmer 1.5 roku bol v pohode. Stále je však sledovaný lekárom, pravidelne chodí 2x do roka na kontroly ale dietu už prakticky nemá žiadnu - pravdaže nejedáva nič vyprážané ani mastné, ale inak všetko.

ankiki
autor
18. nov 2012

@vivusika Vďaka, super, lebo už to vyzerá dosť zle. Berie akurát Pangrol na pretrávenie a Algifen na bolesť, lenže z neho začala mať zlé reakcie, tak ho musela vysadiť a teraz, keď tie bolesti prídu, ani si s nimi nemá ako poradiť, tak len vždy čaká, kedy ustanú. Ak sa dá, skúsili by sme toho liečiteľa. Nemohla by si mi dať prosím na neho kontakt?

matko55189
16. jan 2014

Dobrý deň mohli by ste mi prosím vás dat kontakt na toho liecitela???

mamazem
21. jan 2014

Liečiteľka a fytoterapeutka p. Aneta Benediktová odporúča pri ochorení pankreasu túto liečbu:
Striedať po dni čaj Nadúvanie a čaj Pankreas, užívať k tomu tinktúru Kondurango. Všetky prípravky nájdete u nás na mamazem.

Ale hlavne:
žiadny alkohol, to je dôležité
znížiť stres, panreas veľmi citlivo reaguje na stres
jesť častejšie menšie porcie

Pankreas toho znesie veľmi veľa, poškodenie prichádza pomaly, ale potom je veľmi ťažké stav vyriešiť a zvrátiť. Dôležitá je prevencia.

micusa2222
11. apr 2021

ahojte...poradíte mi,možno má niekto skúsenosť s podobným problémom..včera večer som mala asi 20-30 minut silnú bolesť nad pupkom, asi žalúdok,,,vystrelovala bolesť do celého chrbta...stravu si dosť sledujem,večer som síce mala chlebík vo vajíčku,,,no neviem,,fakt..či pankreas žalúdok..´dakujem za rady..