icon

Zdravotné problémy

martu33
17. mar 2016

Ahojte mám zdravotné problémy a chcem sa spýtať či ste mali niekto takéto problémy. Moje zdravotné problémy sa začali pred mesiacom. Prišlo mi v práci zle bola som cela bledá zle sa mi dýchalo triasla som sa doktor v práci mi dal tabletku a kyslík. Týždeň bolo dobre a po týždni mi znova prišlo zle tentoraz ma bolel žalúdok, mala som zimnicu, bola som unavená a bolela ma pravá noha a ruka. Odvtedy mi zle nebolo ale stále som unavená, mám zimnicu a bolieva ma pravá ruka a noha. Obvodný doktor ma poslal na interné vyšetrenie kde mi brali krv a poslali ma aj na kardiológiu ale nič mi nenašli. Z interného ma poslali na neurológiu kedže mám DMO tak neurologička mi povedala že mám postihnutie pravej strany že aj kvôli tomu ma môže bolieť ruka a noha že to môže byť aj zo stresu počasie to môže ovplyvňovať. Ľudia s DMO sú veľmi citlivý na stres a počasie. ale na mne to ani nevidno že mám DMO. Pre istotu ma neurologička poslala na magnetickú rezonanciu mozgu bola som tam 4.3 výsledky prišli o týždeň a bolo v nich napísané že mám v mozgu drobné ložisko nešpecifického charakteru v chronickom štádiu. Odporučili endokrinologické vyšetrenie alebo magnetickú rezonanciu hypofýzy. Neurologička ma poslala na magnetickú rezonanciu. Idem tam 21.3 Trochu viac som sa rozpísala ale dúfam že ste si to prečítali 🙂

zudan
17. mar 2016

Dobrý deň, rada by som Vás poprosila o radu, bola som na konizácií a kyrete. 25.2 2016 a zo špinenia po pár dňoch som začala krvácať a krvácam stále a lekárka mi dala ascorutin a dneska je 17.3.2016 a sa to nezlepšilo a mám doma kľudový režim, nevie mi niekto poradiť??ďakujem vopred Zuzana

31era31
9. dec 2016

dobrý den. chcem sa opýtať ohladom jednej veci. existuje niečo také že 13. ročnej rozpadáva bradavka ? vopred dakujem