Zdravotné problémy po dovolenke - môžem ísť na pohotovosť?
Pekny den prosim vas včera sme sa vrátili z dovolenky letecky, no dnes od poobedia mi je brutálne zle, mam hnacky, zvraciam, bolesť brucha na ľavej strane, neviem ako to teraz funguje, či môžem ísť na pohotovosť, lebo na test som objednana až v Utorok. Neviem ci som neprespala cemer, grcala som už asi 7 krát, hnacky tiež tak, bolesť hlavy, brucha 🙆♀️
@barbora271 pockala by som. Ak ti nebude ani zajtra lepsie mozes zvazit
@sapetka prišlo to tak rýchlo, z ničoho nič, začala som zvracat, hnacky, nevoľno od žalúdka, že si nemôžem ani ľahnúť, lebo sa hneď pozvracam, ale bolesť mam na ľavej strane brucha. 🙄
@barbora271 tiez som take male okrem bolesti brucha. Trvalo to cely den a potom bolo dobre.. no ale ako ty chces. Ja by som nesla este
Fuha tak to moze byt zapaleny pankreas a to treba riesit okamzite ! Nejest a nepit ! Treba hned skontrolovat amylazu a lypazu v krvi a hlavne crp
@barbora271 Zavolaj na 112 a oni Ta presmeruju na zdravotnu sluzbu. Tam Ti poradia.
@barbora271 Ahoj, ako si dopadla? Ako sa citis?
@elenita ahoj, ale nič moc, nič nemôžem dať do seba, všetko ide von, spím stále, som taka unavena dosť a vyčerpaná. Uvidím ci to pomaličky neprejde, ak nie budem volať tu 112, som aj dosť unavená. Dala som si momentálne čaj metovy po lyzickach a zatiaľ sa drží
@barbora271 och, dufam, ze to bude stale lepsie. Drzim palce.
@barbora271 kde ste boli? ( mnohokrát takú egyptskú nevoľnosť maju ľudia až keď prídu domov ). Určite ako ti tu už baby radia- volat lekárom, necakat, volat, informovať ich vopred a pomozu ti. Držím palce.
Skoré uzdravenie!
@danim Bulharsko
@barbora271 dúfam že to nebude nič vážne a rýchlo budeš fit. Pred koronou sme aj my posledné dovolenky boli v Bulharsku ( slnečné pobrežie )- ako to tam vyzeralo? Lebo pred koronou doslova nemáš kde osusku rozložiť niekedy.
daj si cierne uhlie pepsi po lyzickach a prisnu dietu za par dni to bude ok
a si teraz v karantene? ked si prisla z dovcy ? tak na piaty den test korona moze mat aj taketo prejavy
@barbora271 daj si smectu a nech Ti niekto kúpi v lekárni ten roztok pri vracani a hnackach teraz má nenapadne ako sa vola
@danim katastrofálne, masaker ľudí, či cez deň, či večer, my sme boli tiež na slnečnom, no absolútne som nečakala to co tam bolo, a keď sme chceli ísť na pláž sme museli ísť dlhšie cez mesto, hotel Kuban, cize asi tak, za mňa som bola v Bulharsku posledný krát.
@loginexistuje ano som v karanténe v Utorok mam PCR test, no určite keď mi bude horšie tak volám 112
@barbora271 to si ma prekvapila, čakala som že v tejto covid dobe tam bude 1/2. Inak je tam super. Drž sa. Dúfam, že sa ti polepší.
@barbora271 ako sa mas?
@barbora271 ahoj, ako ti je? Ako dopadol
Pcr test?
@danim ahoj negativna, a mala som črevnú chrípku, lepšie dostali sme ju všetci čo sme boli na dovolenke. Dnes už dobre, ale bolo to hrozne 🙂
@barbora271 ahoj .. aká náhoda🙂.. možno sme aj spolu leteli, a aj ja som tam niečo také schytala, akurát nie až tak hrozne ako ty ..ale mala som bolesti brucha a hnačky, sem tam pocit na vracanie 😑 ... My sme leteli ale z/do Budapešti, 11teho tam a 22 späť..a boli sme v Pomorí☺️ ..
@maribell my celá rodina 😂.. Ale našťastie je to už ôk, my sme boli na slnečnom od 15-22 a leteli sme do Ba.. Takže niečo sme si priniesli 😂

@barbora271 Zavolaj na pohotovosť. Dohodnes sa, kedy prísť, a prípadne sa pripravia.